26 / 05 / 2024

Legrand WIN Fuarı

Legrand WIN Fuarı

Legrand WIN Fuarı’na katıldı. Legrand, bu yıl 19-22 Mart 2014 tarihlerinde düzenlenen WIN Fuarı’nda otomasyon, bina elektrik, dijital altyapılarına özel ürün ve sistemlerini ziyaretçilere tanıttı.

Legrand, A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı!

Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katılım gösterdi.

İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor!

WIN fuarında yeniliklerini sergilemeye hazırlanan Na-De Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik, "İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı!

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı ve imalat sektörü liderlerini aynı çatı altında buluşturdu. Açılış konuşmasını Global Fairs Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Lenarz yaptı.

Legrand WIN Fuarı’na katıldı!

Legrand WIN Fuarı’na katıldı. Legrand, bu yıl 19-22 Mart 2014 tarihlerinde düzenlenen WIN Fuarı’nda otomasyon, bina elektrik, dijital altyapılarına özel ürün ve sistemlerini ziyaretçilere tanıttı.

Legrand ürünlerini WIN Fuarı’nda sergileyecek!

Dünya devi Fransız Legrand, otomasyon, bina elektrik, dijital altyapılarına özel ürün ve sistemlerini bu yıl 19-22 Mart 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan WIN Fuarı’ nda sergileyecek.

Siemens'in yenilikleri WIN'12 Fuarı'nda konuşuldu!

Siemens, şehir yaşamını kolaylaştıracak, aynı zamanda enerjiden endüstriye, bina kontrol sistemlerinden ulaşıma, verimlilik oranlarını yükseltecek yenilikçi çözümlerini WIN'12 Fuarı'nda tanıttı. 29 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Me

Siemens, WIN 2012 Fuarı'nda yeniliklerini görücüye çıkardı!

Siemens, enerji verimliliğine yönelik yenilikçi çözüm ve yaklaşımlarını WIN 2012 Fuarı'ndaki toplam bin 300 metrekarelik alanda ziyaretçilerle buluşturuyor

Siemens, WIN'12 Fuarı'nda verimlilik dünyasının kapılarını açıyor!

Siemens, Türkiye ve içinde bulunduğu bölgenin endüstri dünyasını bir araya getiren WIN'12 Fuarı'nda yine adından söz ettirmeye hazırlanıyor

Hindistan, altyapı yatırımları için Türk şirketlerini çağırıyor

Hindistan, 2017 yılına kadar yapacağı 1.1 trilyon dolarlık altyapı yatırımları için Türk şirketlerini davet ediyor. 3-6 şžubat'ta İstanbul'da düzenlenecek WIN fuarı ve Indian Show, yeni işbirliği ve ortaklıklara kapı açabilir

Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı 30 Eylül'de başlıyor

Arkitera Mimarlık Merkezi ile Clarion Survey, güçlerini Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı için birleştirdi

Paintİstanbul fuarı İstanbul'da yapılacak

Paintİstanbul fuarı 23-26 Eylül'de Lütfi Kırdar'da yapılacak

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Legrand WIN Fuarı Haberi

Legrand WIN Fuarı

Elektrik dünyasının öncü markalarından Legrand, imalat endüstrisinin en köklü ve gelenekselleşmiş fuarı olan WIN Fuarı’nda yerini aldı. Legrand, imalat endüstrisinin karar vericileri, teknoloji üreticileri ve devlet yetkililerinin yeni iş bağlantıları kurmak için geldiği WIN Fuar’ında, bina dijital altyapılarına özel; komple ürün ve sistemlerini sergiledi.

Ziyaretçiler, Bticino Akıllı Ev Sistemleri, D45 Interkom Sistemleri ve otel çözümlerinin sergilendiği otomasyon alanında bulunan dokunmatik ekranlarla farklı bir deneyim yaşarlarken, çalışma ortamı çözümlerini de incelediler.

Fuarda, Legrand’ın Alçak Gerilim Dağıtım ve Koruma Pazarı ürünlerinden olan XL3 4000 ve XL3 400 panoları oldukça ilgi gördü. Swarovski Elements kristallerinin parlaklığı ve Axoluten zerafeti ile çerçevede iz bırakmak için tasarlanan Bticino’nun premium serisindeki özel anahtar priz çerçeveleri ise kadın ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği ürünlerden oldu.

Legrand;  Bticino, Cablofil, Zucchini...