06 / 05 / 2024

Legrand WIN Fuarı’na katıldı!

Legrand WIN Fuarı’na katıldı!

Legrand WIN Fuarı’na katıldı. Legrand, bu yıl 19-22 Mart 2014 tarihlerinde düzenlenen WIN Fuarı’nda otomasyon, bina elektrik, dijital altyapılarına özel ürün ve sistemlerini ziyaretçilere tanıttı.



Elektrik dünyasının öncü markalarından Legrand, imalat endüstrisinin en köklü ve gelenekselleşmiş fuarı olan WIN Fuarı’nda yerini aldı. Legrand, imalat endüstrisinin karar vericileri, teknoloji üreticileri ve devlet yetkililerinin yeni iş bağlantıları kurmak için geldiği WIN Fuar’ında, bina dijital altyapılarına özel; komple ürün ve sistemlerini sergiledi.

Ziyaretçiler, Bticino Akıllı Ev Sistemleri, D45 Interkom Sistemleri ve otel çözümlerinin sergilendiği otomasyon alanında bulunan dokunmatik ekranlarla farklı bir deneyim yaşarlarken, çalışma ortamı çözümlerini de incelediler.

Fuarda, Legrand’ın Alçak Gerilim Dağıtım ve Koruma Pazarı ürünlerinden olan XL3 4000 ve XL3 400 panoları oldukça ilgi gördü. Swarovski Elements kristallerinin parlaklığı ve Axoluten zerafeti ile çerçevede iz bırakmak için tasarlanan Bticino’nun premium serisindeki özel anahtar priz çerçeveleri ise kadın ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği ürünlerden oldu.

Legrand;  Bticino, Cablofil, Zucchini markalarının farklı ürün ve sistemlerini ziyaretçilerin beğenisine sunarken katılımcılar, uçtan uca çözümleri bir arada görme fırsatı yakaladı.



Geri Dön