04 / 05 / 2024

lemariz izmir

lemariz izmir

Dumlular İnşaat ve MCZ İnşaat ortaklığında inşa edilen Lemariz İzmir projesinde 90 konut ve 10 villa yer alıyor. Projenin teslimleri 24 ay sonra yapılcak.

Lemariz İzmir fiyat!

Lemariz İzmir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Lemariz İzmir fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Lemariz İzmir projesi nerede?

Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Lemariz İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Lemariz İzmir geliyor! Yeni proje!

Dumlular İnşaat ve MCZ İnşaat ortaklığında inşa edilen Lemariz İzmir projesinde 90 konut ve 10 villa yer alıyor. Projenin teslimleri 24 ay sonra yapılcak.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

İzmir Hasköy'e Avrupa standartlarında arıtma tesisi!

İzmir -Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak için izmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. Tesiste yaklaşık 10 bin kişinin atık suyu arıtılacak. İşte projenin ayrıntıları...

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.

Astaldi'den Gebze-İzmir otoyol projesine 5 milyar dolar!

ASTALDİ Gebze-İzmir otoyol projesi için 5 milyar dolar tutarında finansman sağladı. İtalyan inşaat şirketi Astaldi Gebze-Orhangazi-izmir otoyolunun inşası için 5 milyar dolar tutarında finansman anlaşması imzaladı.

lemariz izmir Haberi

lemariz izmir

XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlanan Lemariz İzmir projesinin inşaatı Ekim ayının sonunda başlayacak.

Egenin incisi İzmir'de inşa edilecek olan Lemariz Konutlar, birbirinden farklı ölçek ve fonksiyonlarda ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından dizayn edildi.

Geniş iç mekan düzenlemesiyle dikkat çeken Lemariz İzmir, İzmir Körfezi’nin tümünü gören yerleşimi ve depreme dayanıklı mimarisi ile yatırımcıların yeni gözdesi olmaya aday.

Merakla beklenen Lemariz İzmir projesi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında da konut mimarisinin yeni standartlarını sunacak biçimde tasarlandı.

Dumlular İnşaat ve MCZ İnşaat ortaklığında inşa edilen Lemariz İzmir  projesinde 90 konut ve 10 villa yer alıyor.

Güvenlikli bir site yaşamı sunan Lemariz İzmir projesinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları,...