18 / 05 / 2024

lengrand canlı semineri

lengrand canlı semineri

Kablolama ve ilgili donanım ekipmanlarıyla beraber binalar arası ve bina içerisinde telekomünikasyon altyapısını sağlayan Legrand, Yapısal Kablolama Sistem çözümlerini internet üzerinden düzenlediği canlı seminerde anlattı...

Beton Teknolojileri Semineri Bodrum'da gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Bodrum’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Beton Teknolojileri Semineri Samsun’da gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Samsun’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Gaziantep’te beton teknolojileri semineri yapıldı!

Kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla Gaziantep’te ''Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” semineri gerçekleştirildi.

Gayrimenkul sektörü canlılığını koruyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Tevfik Güngör bugünkü yazsında konut satışları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sektörün canlı olduğu belirtildi.

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Macar ve Mazlum Macar ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatı tamamlanıyor.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, bölgedeki otogarın batısında inşa edilen Canlı Hayvan Borsası'nın yapımı sürüyor. Proje Haziran'da tamamlanacak.

İzzet Temel, Park Mozaik'te canlı performans sergiledi!

Seramik sanatçısı İzzet Temel, gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te canlı bir performans sergiledi.

TeamERA, Antalya'da eğitim semineri verecek!

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama semineri 2 Şubat'ta!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitim semineri 2 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası Haziran'da tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Otogarı batısında yapımına başlanan ve hayvancılık sektörüne hizmet verecek Canlı Hayvan Borsası inşaatı hızla devam ediyor.

Çatalca Belediyesi'nden Devlet ve Kamu İhale Kanunu semineri!

Çatalca Belediyesi hizmet içi eğitim programları ile personeli bilinçlendirmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen hizmet içi eğitim kapsamında son olarak birim müdürleri ve personellerine, Marmara Belediyeler Birliği tarafından organize edilen eğitim semineri verildi.

lengrand canlı semineri Haberi

lengrand canlı semineri


Legrand, LCS2 yapısal kablolama sistemi çözümlerini internet üzerinden düzenlediği canlı seminerde anlattı.


Kablolama ve ilgili donanım ekipmanlarıyla beraber binalar arası ve bina içerisinde telekomünikasyon altyapısını sağlayarak uç noktadaki kullanıcılara yönelik komple çözümler sunan Legrand, Yapısal Kablolama Sistem çözümlerini 27 Eylül’de saat 10:30 – 11:30 arası internet üzerinden canlı olarak düzenlenen seminerde anlattı.


Sektörün kaynak olarak kullandığı Voltimum web sitesi tarafından düzenlenen, katılımcıların kayıt yaptırarak katıldıkları LCS2 konulu (Legrand Cabling System) seminerin konuşmacısı,  Legrand Türkiye Ticari Binalar Pazarı Sorumlusu  Aykul Tokul oldu. Tokul, Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği seminerde ürünlerinin tanıtımı, yapısal kablolama sistemlerinin yapısı, yapısal kablolamada uluslararası standartlar, fiber optik sistemler, Legrand sistem performans garantisi ve koşulları ile ilgili bilgiler verdi. Webinarın sonunda ise Tokul, katılımcılardan gelen sorulara canlı olarak yanıt verdi.


Legrand...