02 / 05 / 2024

Legrand bina içerisinde kurduğu kablolama sistemini anlattı!

Legrand bina içerisinde kurduğu kablolama sistemini anlattı!

Kablolama ve ilgili donanım ekipmanlarıyla beraber binalar arası ve bina içerisinde telekomünikasyon altyapısını sağlayan Legrand, Yapısal Kablolama Sistem çözümlerini internet üzerinden düzenlediği canlı seminerde anlattı...




Legrand, LCS2 yapısal kablolama sistemi çözümlerini internet üzerinden düzenlediği canlı seminerde anlattı.


Kablolama ve ilgili donanım ekipmanlarıyla beraber binalar arası ve bina içerisinde telekomünikasyon altyapısını sağlayarak uç noktadaki kullanıcılara yönelik komple çözümler sunan Legrand, Yapısal Kablolama Sistem çözümlerini 27 Eylül’de saat 10:30 – 11:30 arası internet üzerinden canlı olarak düzenlenen seminerde anlattı.


Sektörün kaynak olarak kullandığı Voltimum web sitesi tarafından düzenlenen, katılımcıların kayıt yaptırarak katıldıkları LCS2 konulu (Legrand Cabling System) seminerin konuşmacısı,  Legrand Türkiye Ticari Binalar Pazarı Sorumlusu  Aykul Tokul oldu. Tokul, Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği seminerde ürünlerinin tanıtımı, yapısal kablolama sistemlerinin yapısı, yapısal kablolamada uluslararası standartlar, fiber optik sistemler, Legrand sistem performans garantisi ve koşulları ile ilgili bilgiler verdi. Webinarın sonunda ise Tokul, katılımcılardan gelen sorulara canlı olarak yanıt verdi.


Legrand tarafından yapılan açıklamada, bu eğitim seminerlerinin büyük ilgi gördüğü ve artarak devam edeceği bildirildi.


Geri Dön