18 / 05 / 2024

ticari binalar pazarı

ticari binalar pazarı

Kablolama ve ilgili donanım ekipmanlarıyla beraber binalar arası ve bina içerisinde telekomünikasyon altyapısını sağlayan Legrand, Yapısal Kablolama Sistem çözümlerini internet üzerinden düzenlediği canlı seminerde anlattı...

ODMD açıkladı! 2024 Nisan ayında en çok hangi otomobil markaları satıldı...

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en çok satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak açıklandı.

ODMD açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde en çok hangi otomobil markaları satıldı?

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında senenin ilk çeyreğinde en çok satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Ford olarak kaydedildi.

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

ODMD açıkladı! 200 bin TL indirim ile araç sahibi olmak mümkün!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verileri kapsamında, ocak ayında otomobil ve hafif ticari araç pazarı bir önceki senenin aynı ayına oranla yükseldi.

Otomotivde ocak ayı rekoru geldi! Satışlar yüzde 71,7 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından açıklanan rakamlara göre Otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2024 yılı ocak ayında yüzde 56,6 oranında arttı. Böylelikle satışlar da resmen ocak rekorunu kırmış oldu.

Ford ve Renault yıl bitmeden sıfır araçta uygun fiyatlar sunuyor...

Ford ve Renault otomobil markası, Türkiye'deki hafif ticari araç pazarında birçok vatandaşların dikkatini çekmektedir. Bu noktada Ford Transit Courier ve Renault Express Van hafif ticari araç modelleri ile karşımızda. İşte haberin detayları...

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında kasım ayında en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırası ile Fiat, Renault ve Volkswagen olarak gerçekleşti.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ve haberin ayrıntıları...

Otomobil satışları yüzde 60,8 arttı! 

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarı, 2023'ün 11 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 60,8 attı. Söz konusu dönemde rekor 1 milyon 73 bin 982 adet araç satıldı.

Türkiye'de ekim ayında 43 Maserati satışı gerçekleşti

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında ekim ayında en çok satılan ilk 3 marka belli oldu. Buna göre sıra ile Fiat, Renault ve Toyota yer aldı. İşte ekim ayında en çok satılan otomobiller...

En çok satılan otomobiler belli oldu! Merakla bekleniyordu! Bu otomobiller peynir ekmek gibi satıldı! İşte o liste...

Araba satışlarında ekim ayı raporu belli oldu. Elim ayında hafif ticari araç pazarı yüzde 55,4 otomobil pazarı yüzde 74,1, hafif ticari araç pazarı ise yüzde 5,5 oranında arttı. Peki en çok hangi otomobiller satıldı? En çok tercih edilen otomobil hangisi? İşte o liste...

İkinci elde fiyatlar değişti! Piyasayı kıpırdatacak düşüş

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış sayısı, eylül ayında ağustosa göre yaklaşık yüzde 12 artarak 141 bin 508 olarak kaydedildi. Araç fiyatları yüzde 2,59'a düştü.

İkinci el çevrim içi otomobil pazarında fiyatlar yüzde 2,6 düştü! Araç alacaklar şimdi bakın! 

Türkiye ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında Eylül 2023'te 141 bin 508 adet satış olurken, fiyatlar aylık bazda yüzde 2,59 geriledi. İşte detaylar...

En çok satan otomobil markaları tek tek açıklandı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği tarafından açıklanan resmi verilere göre, Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen ay satışlarda ilk 3 sırada Fiat, Renault ve Ford markaları yer aldı.

ticari binalar pazarı Haberi

ticari binalar pazarı


Legrand, LCS2 yapısal kablolama sistemi çözümlerini internet üzerinden düzenlediği canlı seminerde anlattı.


Kablolama ve ilgili donanım ekipmanlarıyla beraber binalar arası ve bina içerisinde telekomünikasyon altyapısını sağlayarak uç noktadaki kullanıcılara yönelik komple çözümler sunan Legrand, Yapısal Kablolama Sistem çözümlerini 27 Eylül’de saat 10:30 – 11:30 arası internet üzerinden canlı olarak düzenlenen seminerde anlattı.


Sektörün kaynak olarak kullandığı Voltimum web sitesi tarafından düzenlenen, katılımcıların kayıt yaptırarak katıldıkları LCS2 konulu (Legrand Cabling System) seminerin konuşmacısı,  Legrand Türkiye Ticari Binalar Pazarı Sorumlusu  Aykul Tokul oldu. Tokul, Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği seminerde ürünlerinin tanıtımı, yapısal kablolama sistemlerinin yapısı, yapısal kablolamada uluslararası standartlar, fiber optik sistemler, Legrand sistem performans garantisi ve koşulları ile ilgili bilgiler verdi. Webinarın sonunda ise Tokul, katılımcılardan gelen sorulara canlı olarak yanıt verdi.


Legrand...