16 / 05 / 2024

lens istanbul bayram kampanyası 2018

lens istanbul bayram kampanyası 2018

Lens İstanbul Ağustos fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede nakit alım fiyatlar 300 bin liradan başlıyor.

Bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımalar ne zaman ücretsiz?

Bayram tatili yaklaşırken, milyonlarca kişi  ''Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Toplu taşıma hangi günler ücretsiz? İstanbul'da Arefe günü toplu taşıma ücretsiz mi?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ücretsiz toplu taşıma tarihleri... 

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar yarın trafiğe kapalı? Marmaray, İZBAN ve metro ücretsiz mi?

Türkiye yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayacak. Bu kapsamda İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar kapalı olacak. Ayrıca ulaşımda ücretsiz yapılacak. İşte detaylar...

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

İstanbul bayram namazı saat kaçta? 28 Haziran bayram sabahı kaçta kılınacak?

Kurban Bayramı’nın gelip çatmasıyla bayram namaz saatleri sorgulanıyor. İstanbul’da bayram namazı saat kaçta sorusuna Diyanet tarafından açıklama geldi. 28 Haziran’da olan Kurban Bayram namazı için saatler il ve ilçe şeklinde paylaşıldı. İşte İstanbul için açıklanan bayram namazı saatleri…

İstanbullulara Kurban Bayramı müjdesi: Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz olacak! 

Kurban Bayramı'nda Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun seferlerinden ücret alınmayacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

İstanbul bayram namazı kaçta? 21 Nisan 2023 İstanbul Bayram namazı saati?

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan Bayramı için il il namaz vakti takvimini yayınladı ve İstanbul'da bayram namazı saati belli oldu. İslam aleminin birlik ve beraberliğini pekiştiren Ramazan Bayramı, 21, 22 ve 23 Nisan tarihlerinde kutlanacak. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan takvime g

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak ülke genelinde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Borsa İstanbul'da bayram öncesi son şans! Yatırımcılar hemen bakın! Peş peşe tarihler açıklandı! 

Bu hafta perşembe günü Ramazan Bayramı sebebiyle, 3,5 günlük tatile girecek olan Borsa İstanbul'da, yarın yapılacak işlemlerin takasının 24 Nisan Pazartesi gerçekleştirileceği ifade edildi. 

Borsa İstanbul 6 Mayıs 2022 rakamları: Piyasalar bayram sevinci yaşatmadı

Borsa İstanbul, bayram haftasını düşüşle kapattı. BIST 100 endeksi, yüzde 0,31 değer kaybıyla günü 2.458,72 puanla sonlandırdı. Analistler ise FED'in faiz politikasında başarısız olabileceğini ve bu durumun Türkiye'yi de derinden etkileyeceğini düşünüyor.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

lens istanbul bayram kampanyası 2018 Haberi

lens istanbul bayram kampanyası 2018

Kurtköy'de hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde Kurban Bayramı kampanyası başladı. Lens İstanbul'da Kurban Bayramı boyunca geçerli olacak kampanyada tüm ödeme koşullarına ek yüzde 2 indirim uygulanıyor. Nakit alımlarda ise 1 oda 1 salon fiyatları 300 bin TL'den başlıyor.

Lens İstanbul projesinde sene sonuna kadar teslimlerin yapılması planlanıyor. Projenin ödeme planına göre ister yüzde 25 peşin 60 aya kadar vade isterseniz de yüzde 10 indirime ek yüzde 50 peşinat, geri kalan tutarı 30 Mart 2019 tarihine göre yüzde 50 ödeme fırsatından yararlanılabiliyor.

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesinde dairelerin brüt metrekareleri 66,08 ile 359,47 arasında değişiyor. Projede kampanya dışında kişiye özel ödeme planı da hazırlanıyor. 

Lens İstanbul Ağustos fiyat listesi!
1+1 daireler 70,00 - 84,32 metrekare 350 bin TL ila 443 bin...