08 / 05 / 2024

leonardo dicaprionun newyork taki yeni evi

leonardo dicaprionun newyork taki yeni evi

Leonardo DiCaprio New York'ta milyonerlerin tercih ettiği Greenwich Village bölgesinden yeni bir rezidans daire satın aldı. Çevreci-sağlıklı uygulamalar ile donatılan daire, sakinleri için sağlıklı bir yaşam sunuyor....

Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı! 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

Leonardo DiCaprio Los Angeles'taki evini satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, dört sene önce ünlü şarkıcı Moby'den satın aldığı Los Angeles'taki konutunu kar elde etmeden 4,9 milyon dolara satışa sundu. 1926'da Tudor dönemi mimarisine uygun dizayn edilen konut, bugünün moden mimarisiyle harmanlandı.

Leonardo DiCaprio Malibu'daki malikanesini satışa çıkardı!

Oscar ödüllü oyuncu, Malibu'dan 1998'de 1.6 milyon dolara satın aldığı evini 10 milyon dolara satıyor. DiCaprio, yakın zamanda yine Malibu'dan bir konut için 13.8 milyon dolar harcama yapmıştı.

Lineadecor'dan ABD'ye üçüncü mağaza!

2017 yılında NewYork’ta Lineadecor USA LLC ismiyle şirket kurarak ABD pazarına adım atan Lineadecor, ABD'deki üçüncü mağazasını açtı.

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Hollywood yıldızlarının adaları!

Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendilerine ait adaları bulunuyor. Bu adaların fiyatları dudak uçuklatıyor.

Leonardo DiCaprio'nun Los Angeles'taki evi 1.7 milyon dolara satılıyor!

Leonardo DiCaprio, milyonları gözyaşlarına boğan, izlenme ve ödül rekortmeni kıran filmden kazandığı parayla 17 yıl önce aldığı evi 1 milyon 749 bin dolara satışa çıkardı. 

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Boyumuzun ölçüsünü aldık."dedi.

Metrolara hastane modeli geliyor!

İnşaat halindeki hatlar ile metroda 430 kilometre uzunluğa yaklaşarak Londra ve Newyork’u geride bırakan mega kent İstanbul’da metro yapımında yeni bir uygulamaya geçiliyor.

Wyndham bu yıl 8 otel açacak!

Yeniden yapılanarak NewYork Borsası'na açılan Wyndham Hotels, dünyada satın alma fırsatlarına bakarken, Türkiye'de de otel sayısını 2020'de 100'e çıkartacak. Bu yıl 8 yeni otel açılması planlıyor. 

Newyork Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Newyork Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Menderes Utku tarafından kuruldu. 

Wolf of Wall Street filmindeki ev 4 yıldır satılamıyor!

Leonardo DiCaprio'nun oynadığı Wolf of Wall Street filminin en ses getiren sahnelerinin çekimi yapıldığı ev 4 yıldır satılmaya çalışıyor.

Alan Wilzig'in New York Tribeca 'daki evi 3 yıldır satılamıyor!

Leonardo DiCaprio'nun ünlü 'Para Avcısı' filmine ilham veren ünlü girişimci Alan Wilzig'in evi 2014'ten beri satışta.Lüks evin fiyatı tam 3 kez düşürüldü.

leonardo dicaprionun newyork taki yeni evi Haberi

leonardo dicaprionun newyork taki yeni evi


Ünlü aktör Leonardo DiCaprio New York'ta milyonerlerin tercih ettiği Greenwich Village bölgesinden yeni bir rezidans daire satın aldı. Daire, sakinlerine 'sağlık odaklı' bir yaşam sunuyor.


Son dönemde çevreci eylemlere verdiği destekle öne çıkan ünlü aktörün yeni evi yeşil ve sürdürülebilir uygulamalar ile dikkat çekiyor.


Çevreci-sağlıklı uygulamalar ile donatılan daire, sakinleri için sağlıklı bir yaşam...