20 / 07 / 2024

Letonya market

Letonya market

Letonya' nın başkenti Riga' da bir süpermarketin çatısının çökmesi sonucu üçü itfaiyeci, 33 kişi öldü. Hayatını kaybedenler arasında Türk vatandaşı bulunmadığı öğrenildi. Riga'da çoğu öğrenci, 80 kadar Türk yaşıyor...

Dövizdeki düşüş market fiyatlarına yansıdı mı?

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, döviz kurundaki düşüşün market raflarına neden yansımadığını değerlendirdi. Palandöken konuya yönelik önerilerde bulundu.

Letonya'dan Türk inşaat sektörüne çağrı!

Türk Leton İş İnsanları (LETİAD) Başkanı Fuat Aydemir, Türkiye'de faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcilerine Letonya'ya yatırım yapması konusunda çağrı yaptı. 

Market ve bakkallar bugün kaça kadar açık?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili ile hafta sonu birleştirildi ve kısıtlamalar doğrultusunda 3 gün boyunca sokağa çıkma yasağı kararı alındı. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen yüzlerce insan ise bugün market ve bakkalların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor...

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

AVM ve market yatırımları artacak mı?

Küçük esnafı korumak için zincir marketlere getirilen kısıtlama nedeniyle market ve AMV yatırımlarının hızlanacağı düşünülüyor. Söz konusu yatırımlardan endişeli olduklarını dile getiren esnaf yasakların 2021 başına çekilmesini talep ediyor.

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

Letonya'daki konut projeleri Türk müteahhitlere emanet edilebilir!

DEİK Başkanı Nail Olpak, Letonya'da hayata geçecek olan konut projelerinde Türk müteahhitlerle iş birliği yapılabileceğini açıkladı. 

Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de hizmete açtı...

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Adsay Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adsay Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Evin Adsay tarafından kuruldu.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Atego Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atego Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Tetik tarafından kuruldu.

Letonya market Haberi

Letonya market

Letonya polisi, dün, marketin en yoğun olduğu akşam saatlerinde gerçekleşen olay sırasında ölenlerinin sayısının 33'e yükseldiğini, yeni çökmelere fırsat vermemek için enkaz kaldırma çalışmalarının büyük dikkatle sürdürüldüğünü açıkladı.


Yaralı sayısının 38 olduğu, ölenler arasında kurtarma çalışmaları sırasında yıkılan duvarların altında kalan üç itfaiye erinin de bulunduğu ifade edildi.


Letonya İçişleri Bakanı Rihards Kozlovskis, kazanın büyük olasılıkla inşaat kurallarının ihlal edilmesinden kaynaklandığını, ilk incelemelerin olayın herhangi bir terör eylemiyle bağlantılı olmadığını gösterdiğini söyledi.


Kazaya süpermarketin yaklaşık 500 metrekarelik, çimle kaplı çatısına inşa edilen kış bahçesinin yol açtığı sanılıyor.


Hayatını kaybedenler arasında Türk vatandaşı bulunmadığı öğrenildi. Riga'da çoğu öğrenci, 80 kadar Türk...