19 / 05 / 2024

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı adres 

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı adres 

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı Limited Şirketi Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Orhan tarafından kuruldu.

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı Limited Şirketi Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Orhan tarafından kuruldu.

Enpa Teknik Tedarik Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Enpa Teknik Tedarik Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Orhan Büyükbakkal, Halil Köklü ve Namık Bek imzasıyla kuruldu.

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ertakuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Der Saadet Caddesi'nde kuruldu.

Recreo Engıneerıng Mühendislik Ekipman ve Tedarik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Recreo Engıneerıng Mühendislik Ekipman ve Tedarik Hizmetleri Limited Şirketi, Volkan Kazan tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ağustos 'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi, İbrahim Orhan Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi, Muhtar Sokak' ta kuruldu.

Nadirler Grup İhtiyaç Maddeleri Tedarik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nadirler Grup İhtiyaç Maddeleri Tedarik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erdem tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi' nde kuruldu.

2000 yılında Orhan Kemal Müzesi açılmış!

2000 yılında Türk edebiyatının ölümsüz kalemlerinden Orhan Kemal'in adı Cihangir'de kurulan müze ile yaşayacakmış. Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü tarafından satın alınarak müzeye dönüştürülen binada yazara ait eserlerde sergilenecekmiş.

Cevdet Orhan Aziziye'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Erzurum 'un Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede görev yapan kurum amirlerine kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Toplantıya ilçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili sektör temsilcileri katıldı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu işadamlarını Trabzon'da yatırıma çağırdı!

Trabzon çalıştayında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, işadamlarını Trabzon 'da yatırım yapmaya çağırdı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Bilirkişiler yüzünden istimlaklar tıkandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Mimarlar Odası'nın seminerinde bilirkişilere veryansın etti. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bilirkişilerin yaptığı değerlendirmeler yüzünden istimlaklarının neredeyse tıkandığını vurguladı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Spor Temalı Park'ı inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları süratle devam eden Spor Temalı Park’ta incelemelerde bulundu.

Orhan Bozgan: Bingöl'de kaçak kazılara izin vermeyeceğiz!

Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Bozgan, müteahhitleri uyardı: izinsiz kazılara ve inşaat sulama işlemlerinde içme suyu şebekesinden su kullanılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz, dedi.

Orhan Sarıaltun kimdir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun kimdir? Orhan Sarıaltun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun...

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı adres  Haberi

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı adres 

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı Limited Şirketi Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Orhan tarafından kuruldu.

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
a. Kaynak stratejileri geliştirmek, tedarikçilerden teklif toplama, ihale yönetimi ve takibi yapmak. b. Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan, perakende ticaret (çeşitli malların toptan satışı) c. Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak. d. Her türlü yazılım hizmeti vermek, özel yazılımlar üretmek, yazılımların ithalat ihracatını yapmak, yazılımların alım ve satımını yapmak. e. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. f. İnternet üzerinden yapılan toptan perakende ticaret. g. Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri yapmak. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, Yurt içi ve...