10 / 05 / 2024

Leyla Oya Gölhan

Leyla Oya Gölhan

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi 10 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Leyla Oya Gölhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 29 milyon 908 bin 932 TL sermaye bedeli ile Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan, Şerif Yılmaz Dizdar ve Pamir Güçlü Dizdar ortaklığında kuruldu.

Ilhan Feyzi Gürel kimdir? Hangi şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışıyor?

Ilhan Feyzi Gürel hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ilhan Feyzi Gürel’in hayatı...

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi kuruldu!

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Gülhan taarfından kuruldu.

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Umut tarafından kuruldu.

Celloramatech Laboratuvar Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celloramatech Laboratuvar Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ranan Gülhan Aktaş tarafından kuruldu.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Leyla Alaton kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton kimdir? Leyla Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Leyla Alaton'un eğitim hayatı nasıldı? Leyla Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

İşte korkunç veriler! Deprem kaç atom bombasına eşit enerji çıkardı, bölge toplamda ne kadar süre sallandı?

Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan iki büyük deprem felaketinde yitirilen can sayısı artıyor. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden ve yaralılarla ilgili son bilançoya göre, ölü sayısı 20 bin 665 olurken, yaralı sayısı ise 80 bini aştı. Diğer yandan AFAD, yaptığı açıklamadı depremin ne denli korku

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Kutluays Turizm Ve Gıda Lojistik Limited Şirketi Kuruldu!

Kutluays Turizm Ve Gıda Lojistik Limited Şirketi Küçükçekmece’de  İlhan Hakan Kutluay ve Kerim Ktluay ortaklığı tarafından kuruldu.

Gürültü yapan komşular dikkat! Eviniz elinizden gidebilir!

Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu, bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o köşe yazısı...

Leyla Oya Gölhan Haberi

Leyla Oya Gölhan

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Leyla Oya Gölhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;Şirket ; Türkiyenin iç ve dış turizm potansiyelinin gelişmesi ve mevcut kaynakların daha verimli işletilmesi ile yürürlükteki  düzenlemelere uygun olarak gayrımenkul  yatırım hizmetleri de dahil olmak üzere yurt içinde ve dışında gayrımenkul satın almak , satmak ,kiralamak , kiraya vermek , turizm, ulaştırma , gıda , pazarlama , dış ticaret reklamcılık faaliyetlerinde bulunma ve tüm bu konularda yatırım yapmak ana gayesi ile kurulmuştur. Şirket bu maksatla; a) Yerli  yabancı turistlerin konaklama , yiyecek içecek, dinlenme,eğlenme ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanması konularında hizmet üretir. Bu hizmetler ve doğan yeni ihtiyaçlara...