28 / 04 / 2024

Leyla Yücel kimdir

Leyla Yücel kimdir

2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam eden Mimar Leyla Yücel kimdir? Leyla Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Leyla Yücel..

Alanlarda konfor ve işlevsellik önem kazanıyor!

Mimar-İç Mimar Leyla Yücel, hızlı hayat temposuyla mekanlara yaklaşım değişse de yaşanan alanları düzenleyen iç mimari ve mimarlık fikrinin oturmadığını söyledi.

Az çoktur kuralıyla evleri genişletmek mümkün!

“Bir gün işe yarar” diye alınan minderler, her odaya ayrı masa, yıllar sonra daha da yaşanmaz hale gelen minicik odalar... Leyla Yücel'e göre ‘az çoktur' kuralını kabul etmeden evleri genişletmek mümkün değil.

Leyla Yücel: İnsanlar rezidans yaşamdan sıkılacak!

Alkor Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve mimar Leyla Yücel'e göre insanlar ileride rezidans yaşamından sıkılıp doğayla iç içe olan evlere dönecekler.

Leyla Yücel: Yaşanmışlıklar yeni yapıların yüksekliğiyle eziliyor!

Bir kentin yaşanılabilir olması için konut, ticari, sanayi, eğitim ve sağlık alanları ile yeşil bölgelerin birbiri içinde bütünün parçasına hizmet edecek şekilde, doğru ölçekte düzenlenmesi şart.

Mimari tasarımlar hakkında merak edilenler!

Birçok sosyal tesis, konferans, sinema ve spor salonları gibi mekanların tasarımı ve restorasyon çalışmalarını gerçekleştiren Mimar Leyla Yücel: ’’Biz inşaatın modacısı değiliz. Karalama yapan bir ressam da değiliz.'' dedi.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz nerede çalışmaktadır?

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Mehmet Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali Y. Koç Kimdir?

Ali Y. Koç kimdir? Ali Y. Koç’un mesleği nedir? Ali Y. Koç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz’ın mesleği nedir? Sezgin Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Vecih Yılmaz kimdir? Vecih Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vecih Yılmaz'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Vecih Yılmaz`ın hayatına dair merak edilenler.

Leyla Yücel kimdir Haberi

Leyla Yücel kimdir

Leyla Yücel, 11 Eylül doğumlu. Haydarpaşa Teknik Okulu Makine Ressamı bölümünden mezun olan Yücel, üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi'nde tamamladı.


İlk iş deneyime 1989 yılında TÜPRAŞ'ta başlayan Leyla Yücel, 1991 yılında buradan ayrılarak DEC ART DECORATION'da işe başladı. 


Sırasıyla; A&A GRUP İNTERİOR DESİGN, LEPEGE ENERJİ SİSTEMLERİ İTH.İHR.SAN.LTD.ŞTİ ve DEMİR MAKİNE İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ'de hizmet verdi.


Leyla Yücel son olarak 2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam ediyor.


ALKOR YAPI

"Rölöve,Restorasyon-Restitüsyon,Mimari proje,İç mekan tasarım,Dış cephe, Peyzaj çevre düzenleme alanlarında proje ve İnşaat konularında faaliyet göstermektedir. Mimari projelerimizde işlevsellik,sağlamlık,ekonomi,estetik düşünülerek yaşam alanlarını amacına uygun olarak yaşanabilir mekanlar tasarlıyoruz.  Müşterilerimizin taleplerine , süre ve bütçelerine göre mekâna ilişkin öneriler çözümler ve yaratıcı tasarımlar üreterek , özenli bir uygulamayla yaşam alanlarını inşa ediyoruz. Amacına yönelik doğru yapılan tasarım...