11 / 05 / 2024

LG Brand Shop nerede

LG Brand Shop nerede

LG Electronics, Bursa CarrefourSA Alışveriş Merkezi'nde LG Brand Shop açarak Bursalıları premium ürünleriyle bir araya getirdi...

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

LG, Ankara’da LG Brand Shop açtı!

LG Electronics, Türkiye’ye olan güveninin ve yatırım isteğinin bir göstergesi olarak yatırımlarına son sürat devam ediyor.

LG Brand Shop Bursa'da açıldı!

LG Electronics, Bursa CarrefourSA Alışveriş Merkezi'nde LG Brand Shop açarak Bursalıları premium ürünleriyle bir araya getirdi...

LG Electronics, Mall Of İstanbul'da mağaza açtı!

Türkiye'de bayi ağını genişleterek daha çok tüketici elde etmek isteyen LG Electronics, Mall Of İstanbul'da LG Premium Shop'un açılışını gerçekleştirdi.

LG Electronics Sakarya'da iki mağaza açtı!

LG Electronics, Sakarya’da iki yeni LG Premium Shop açılışı gerçekleştirdi.LG Electronics Türkiye Bayi Destek Bölüm Başkanı Myungho Lee, yeni noktalar açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı. Toyzz Shop İzmir’ de bulunan mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Toyzz Shop ’ un yeni mağazası İzmir Park AVM’ de açıldı.

Dror Benshetrit'ten Abu Dabi'ye çılgın proje!

Kanal İstanbul projesinde de adı geçen İsrailli tasarımcı Dror Benshetrit, Abu Dabi’nin Nurai Adası’ndaki çılgın tasarımıyla konuşuluyor...

Hükümet çılgın projelere hız veriyor!

AK Parti hükümeti yeni yılda çılgın projelere hız verecek. Bu yıl hızlı tren Marmaray'la buluşacak, 3’üncü köprü bitecek, havalimanları açılacak. Enerjide Akkuyu Nükleer Santralının temeli atılacak.

Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor!

Isıtma, soğutma, havalandırma ürünleriyle tam bir sistem çözümü sunan Bosch Termoteknik, birçok prestijli projeye imzasını atıyor. Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor.

LG Inverter klima ile kışın tasarruflu ısınmanın keyfini yaşayın!

Yazın da hızlı soğutma özelliği ile yaşam alanlarını konforlu hale getiren LG Inverter klimalar, üstün ısıtma performansları sayesinde kışın da enerji tasarrufu yaparak ısınmayı sağlıyor.

Menderes Türel: Antalya'nın çılgın projesi Boğaçaydır!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kalıvaltısına katıldı. Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya ile ilgili 'Antalya'nın çılgın projesi Boğaçaydır' dedi.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

LG Brand Shop nerede Haberi

LG Brand Shop nerede

Türkiye yatırımlarını sürdüren LG Electronics, geleceğin teknolojileri ile donatılmış LG Brand Shop'u Bursa'da hizmete açtı.

LG tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket pandemi döneminde de yatırımlarına da ara vermiyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bursa CarrefourSA Alışveriş Merkezi'nde LG Brand Shop açarak Bursalıları premium ürünleriyle bir araya getiren şirketin, yeni mağazasındaki LG ThinQ deneyim alanında, birbiriyle konuşan cihazlardan uzaktan yönetilebilen beyaz eşyalara, kişisel asistan görevi gören TV’lere kadar yeni nesil teknolojiler sergileniyor.

Verilen bilgilere göre, açılışı LG Türkiye Başkanı Jeff Cheh tarafından yapılan mağazada, başta LG markalı TV, buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve bulaşık makinesi olmak üzere, klima, ses sistemleri ve hoparlörler yer alıyor.

LG Brand Shop, haftanın 7 günü 10.00-22:00 saatleri arasında hizmete açık...