04 / 05 / 2024

LG ile Iron Man Ol.

LG ile Iron Man Ol.

17-18-19 Mayıs tarihleri arasında LG ve Disney işbirliğiyle İstanbul Cevahir AVM’de gerçekleşecek olan “LG ile Iron Man Ol” aktivitesinde ziyaretçiler kendilerini Iron Man’e dönüştürecek...

BİM'de RKS katlanabilir elektrikli bisiklet 20 bin 999 TL, LG 55" UHD Smart Tv 18.999 TL! 5 Nisan BİM Aktüel ürünler

BİM'de bu hafta 5 Nisan ile 12 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirimli ürünlerin listesi belli oldu. BİM'de RKS katlanabilir elektrikli bisiklet 20 bin 999 TL, LG 55" UHD Smart Tv 18.999 TL'den satılıyor. 5 Nisan 2024 BİM Aktüel ürünler listesi.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Sıcak mevsimlerde içinizi serinleten kampanya! Media Market LG klima indirimini kaçırmayın

Media Market Web alış verişlerinde sepette kampanyalı fiyatlarını ilan etti. LG Split Klimayı sezonluk ürünler kategorisinden bulup indirimli fiyatı ile satın alabilirisiniz.

LG'nin yeni kablosuz dikey süpürgesi A9T Ultra satışa çıktı! İşte güncel fiyat listesi...

LG, otomatik toz boşaltma fonksiyonuna sahip, çıkarılabilir ve aynı anda şarj edilebilir bataryası ile 120 dakikaya varan kullanım sunmayı başaran yeni kablosuz dikey süpürgesi LG A9T Ultra'yı beğeniye sundu. Peki, LG A9T Ultra kaç TL, özellikleri ne? 

Bankalardan çılgın dolar kampanyası! Ödül miktarı aklınızı başınızdan alacak

Bankaların yastık altında doları olan müşterilere yönelik çılgın dolar kampanyaları başladı. SMS le müşterilerine ulaşan bankalar vatandaşın yoğunluğu ile karşılaştı. İşte dolar kampanyaları.

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

LG kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları kaç TL, en uygun nereden alınır? 7 Nisan 2023 fiyat listesi...

LG'nin ileri teknoloji kurutmalı çamaşır makineleri yıkama ve kurutma performansı ile dikkat çekiyor. Fonksiyonel özellikleriyle büyük konfor sunuyor. Peki, LG F0L2CRV2T kurutmalı çamaşır makinesi ne kadar? İşte detaylar...

S Pen ile gelen Samsung Galaxy S22 Ultra'ya BİM'den çılgın indirim! Stoklarla sınırlı, sakın kaçırmayın!

BİM, Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri, müşterilerine harika bir fırsat sunuyor! Samsung Galaxy S22 Ultra'nın S Pen özelliği ile birlikte gelen modeline BİM'de 2 bin 700 TL indirim mevcut.

LG  8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL dev indirim! Bu fırsat kaçmaz! 6 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi ve sahip olduğu farklı yıkama programları ile hijyenik bulaşıklar ortaya koyar.

Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor?

Aile ve Destek Paketi ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor? İşte detaylar...

Lg Arter Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Lg Arter Yapı Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş tarafından kuruldu.

LG Wi-Fi Kombi No Frost Buzdolabı Kaç TL ? Özellikleri neler?  İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler için LG ; sahip olduğu teknik detaylar ve buna bağlı olarak ortaya koymuş olduğu üst düzey dondurucu performans sayesinde kullanıcıların ilgi odağı haline geliyor. Ürün geniş bir iç hacme sahip ve wifi özelliği ile kontrol edilebiliyor.

Carrefour'da bomba kampanyalar! LG bulaşık makinesinde yüzde %19 indirim... 30 Aralık fiyat listesi

LG bulaşık makineleri 2022'nin son kampanyaları dahilinde kullanıcıları ile buluşmayı bekliyor. Carrefour'un web kullanıcılarına özel CarrefourSA Kart'a %19 imkanlı yılın son kampanyasını kaçırmayın. Peki LG DFC512FP QuadWash 8 bulaşık makinesi fiyatı ne kadar?

LG ile Iron Man Ol. Haberi

LG ile Iron Man Ol.


Cevahir AVM, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramında gençler için Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. 17-18-19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Cevahir AVM’e “LG ile Iron Man Ol” arttırılmış gerçeklik (Augmented reality) uygulamasında ziyaretçilere kendilerini Iron Man’e dönüştürme imkanı sunuyor. Aktivite alanına gelen ziyaretçiler aynı zamanda özel Iron Man 3D içeriklerini izleme, video oyunları oynama, sürpriz hediyeler kazanma ve LG’nin 2013 model Cinema 3DSmart TV’lerini de deneme şansına sahip olabilecekler


İstanbul Cevahir’de İnteraktif Deneyim

İstanbul Cevahir, 2013’ün en iyi yabancı film açılışını gerçekleştiren Iron Man filmini LG aracılığıyla interaktif bir uygulama haline getirerek ziyaretçilerine sunuyor. “LG ile Iron Man Ol” arttırılmış gerçeklik (Augmented reality) uygulamasında katılımcılar kendilerini efsanevi süper kahraman Iron Man olarak LG 84”Ultra HD TV’de deneyimleyebilecek.


Cevahir Ziyaretçilerini Iron Man Zırhına Bürüyecek

“LG...