06 / 05 / 2024

Libya beton tesisleri

Libya beton tesisleri

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Konya Hazır Beton Tesisleri Kapasite Artışı'nın ÇED toplantısı 29 Mart'ta!

Konya İli, Meram İlçesi'nde yer alan Hazır Beton Mekanik ve Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

1980 yılında Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş!

1980 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş. Tesislere 14 beton oda inşa edilmiş ve 70 çadırlık bir bölüm eklenmiş. Tesislerde 300 aile çadır kurarak tatil yapabilecekmiş.

İnşaat Mühendisler Odası üyeleri Sinta Beton'u inceledi!

İnşaat Mühendisler Odası (İMO) Bursa Şubesi Genç İMO üyeleri, SİNTA Beton, Prefabrik ve Çelik Üretim Tesisleri’ne teknik gezi düzenleyerek, teoride öğrendikleri uygulamaları yerinde inceledi.

İZSU şantiyesinde işçiler beton zemine çakıldı: 1 ölü, 1 yaralı!

İZSU şantiyesinde işçiler beton zemine çakıldı. Olay, sabah saatlerinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) Bornova ilçesi Kavaklıdere su arıtma tesisleri şantiyesinde meydana geldi.

Çalık Enerji Libya ve Irak'ta yeni projeler üstlenmeye hazırlanıyor!

Libya’da Alman ve Çin firmalarını geride bırakarak 350 milyon dolarlık kombine çevrim santrali ihalesini kazanan Çalık Enerji Holding, Irak’ta da petrol yüzey tesisleri kurulumu dahil yeni projeleri sürdürüyor.

Çalık Enerji Holding, Libya'da Alman ve Çinliler'i geride bıraktı!

Libya’da Alman ve Çin firmalarını geride bırakarak 350 milyon dolarlık kombine çevrim santrali ihalesini kazanan Çalık Enerji Holding, Irak’ta da petrol yüzey tesisleri kurulumu dahil yeni projeleri sürdürüyor.

Selka, 3'üncü Boğaz Köprüsü'nün precast üretimlerini üstlenecek!

Selka Yönetim Kurulu Üyesi Yenal Kaya İstanbul Anadolu yakasına kurmayı planladıkları prefabrik ve hazır beton tesisleri ile 3.üncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol projesi kapsamındaki precast imalatlarını üstleneceklerini belirtti

Libya'daki karışıklık Türk müteahhitleri yıldırmıyor!

Türk müteahhitlik camiasının Libya ile ilişkisi bu yılbaşına kadar "ne güzel komşumuzdun sen Fahriye Abla" tadında ilerliyordu. İMSAD'ın verilerine göre Libya 1972 ila 2010 arasında Türkiye'nin müteahhitlik hizmetini en fazla verdiği ikinci ülkeydi (ilki

Libya Türk müteahhitler için eskisi gibi olur mu

Libya'da 15 milyar doları bulan taahhüt projesi üstlenmiş durumda olan Türk müteahhitlerin bu projeleri gerçekleştirmek amacıyla 2 milyar dolarlık makine parkını da bu ülkede bulundurduğu tahmin ediliyor...

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri temmuzda açılacak!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Düzcenin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylasında yapımı devam eden tesisleri yönetimve divan kurulu üyelerine tanıttı. Aziz Yıldırım, 1300 rakımlı Topuk Yaylasında inşaatı devam eden tesisin temmuz ayında faaliyete geçece

Zbs Alfaçelik Libya'daki kaybını farklı ülkelerde telafi edecek!

Libya 'da yaşanan iç karışıklık nedeniyle görüşmelerini yürüttüğü iki stadyum ihalesi beklemeye alınan Zbs Alfaçelik, bu sebeple oluşan artık kapasitesini doldurabilmek için, Orta Asya Cumhuriyetleri başta olmak üzere farklı ülkelere yöneldi

Libya beton tesisleri Haberi

Libya beton tesisleri

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu, ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Libya'nın Misrata şehrinde devreye alınan tesisin açılış törenine Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil ve Karanfil Group Üst Yöneticisi (CEO) Fatih Sarı katılım gösterdi.

Afrika kıtasının en önemli beton üretim fabrikaları arasında bulunan tesiste ilk etapta toplamda 250 kişi istihdam edilecek. 10 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 30 bin metrekare depolama alanı olan ve toplamda 100 bin metrekarelik alanda kurulan tesisin yatırımı için bugüne kadar toplamta 10 milyon dolar harcandı.

Orta ve uzun vadede bin kişinin istihdam edilmesinin amaçlandığı tesiste, saatte 90 metreküpe kadar beton üretimi yapılabilecek.

"Libya'da yatırımlarımız artıyor"

Yapılan açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri bulunan Karanfil Group CEO'su Fatih Sarı, 34 senedir  faaliyette bulundukları Libya'da özellikle...