03 / 05 / 2024

libya parasını alamayan müteahhitler

libya parasını alamayan müteahhitler

Türkiye, Libya’da birçok kamu yatırımını yapan, ancak paralarını alamayan müteahhitler için yeniden devreye girdi. Müteahhitlerin alacağı olan 250 milyon dolarlık ilk bölümün ödenmesi istenecek.

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

Tebernüş Kireçci sordu: Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?

Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımı 2023'te yüzde 163,7 oranında arttı ve rekor kırıldı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından 'Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?' sorusunu yöneltti.

480 bin TL'nin aylık getirisini görenler inanamadı! Arabasını, arsasını satan parasını faize yatırdı!

Son günlerde sık sık gündeme gelen mevduat faizlerinin getirisi uçtu, hal böyle olunca da otomobilini, arsasını satanlar parasını faize yatırdı. Peki 480 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar?

Bu yıl vatandaş parasını nereye yatıracak? İşte ay ay sermayenin gideceği yatırım aracı

Yüksek enflasyon karşısında vatandaş parasının değerini nasıl koruyacağını; faiz, konut, borsa, arsa, kripto birikimini nereye yatırırsa kazançlı çıkacağını araştırıyor. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, 2024 yılında sermaye hareketinin nasıl olacağını X sosyal medya hesabından paylaştı.

Ev sahibi, eski kiracısından tadilat parası istedi, mahkemeye başvurdu! Bakın mahkeme ne karar verdi...

İstanbul’da bir ev sahibi 10 yıl sonra kiracısını evden çıkardı. Kiracının evi boşaltmasının ardından evinde tadilat yaptırmak isten ev sahibi tadilat parasının yarısını kiracısından istedi. 

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Parasını bankada tutanlar acil bakın! Siz de her ay 9 bin 669 TL alabilirsiniz!

Parasını bankada tutanlar hemen tek tek açıklana bu rakamlara bakın. Siz de her ay 9 bin 669 TL alabilirsiniz...

Hesaplara her ay tıkır tıkır 6 bin 886 TL yatırılacak! Bunu yapan parasını hemen alıyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, hesaplara her ay tıkır tıkır 6 bin 886 TL yatırılacak. Bunu yapan parasını hemen alıyor... Sakın kaçırmayın...

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Ona yatırım yapanlar 1 ayda 36 bin TL kazanıyor! Banka şubesine gidenler parasını ikiye katlayacak!

Nakit parası olan vatandaşlar parasının değerini korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Son dönemde en popüler yatırımlar ise mevduat hesapları oldu. Öyle ki aylık getirisi 36 bin TL'ye ulaştı...

Parasını bankalara yatıran vatandaşlar acil bakın! Faizler fırladı! 1 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi tam bu kadar

Bankaların mevduat faizlerinde sert yükselişler görülmeye başlandı. Bankaya parasını yatıran vatandaşlar, mevduat faizlerini merak ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar oldu? İşte mevduat faizleri...

Parasını alamayan varsa başvurup anında geri alabilecek! Duyanlar inanmıyor! Resmen açıklandı!

Vatandaşlar artık reddedilen vize başvuru ücretini geri alabilecek. Enuygunsigorta.com Genel Müdürü Çiğdem Özdoğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada bazı seyahat sağlık sigortası çeşitlerinin vize başvurusunun reddedildiği durumlarda, başvuru ücretini geri ödediğini ifade etti.

Bu parasını yatıran fazlasıyla geri alacak. En yüksek faiz veren banka açıklandı

Parasını değerlendirmek isteyenler için önemli yollardan biri de banka faizlerine koymak. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor. İşte cevabı...

libya parasını alamayan müteahhitler Haberi

libya parasını alamayan müteahhitler

Türkiye, Libya’da hastane, okul gibi birçok kamu yatırımını yapan, ancak paralarını alamayan müteahhitler için yeniden devreye girdi.


Daha önce çeşitli toplantılarda konuyu gündeme getiren, ancak çözülemeyen duruma ilişkin olarak bugün Libya Başkanlar Konseyi Başkanı ve Başbakan Fayiz El Sarac’ın yapacağı ziyarette konunun gündeme getirileceği ifade edildi. 1 milyar dolarlık Türkiye’ye olan borçların yanısıra müteahhitlerin alacağı olan 250 milyon dolarlık ilk bölümün ödenmesi istenecek.


Libya Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı ve Başbakan Fayez Mustapha El Sarac bugün Ankara’ya gelecek. Başbakan Binali Yıldırım tarafından kabul edilecek olan Sarac, zaman zaman iç karışıklığın arttığı Libya’daki son durum hakkında bilgi verecek ve görüş alışverişinde bulunacak.


Borçların toplamı


Toplantının önemli gündem maddelerininin başında ekonomi ve mülteci sorunu olduğu kaydedildi. Libya’nın devrik lideri Kaddafi’nin ölümünden sonra, ülkede yeni düzenin kurulabilmesi...