04 / 05 / 2024

Limak çimento ulaşım

Limak çimento ulaşım

Afrika pazarında önemli fırsat gören şirket Limak Çimento, Fildişi Sahili’nde kuracağı yeni tesis için ortağı Afrikbat ile birlikte ilk etapta 50 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

Limak Yatırım, yurtdışında hedef büyüttü!

Çimento grubunu birleştirerek 2. büyük çimento fabrikası olan Limak Yatırım, sektörde Afrika’ya yöneldi. Elektrik dağıtımında da gözünü yurtdışına çeviren şirket, hedeflerini büyüttü.

Limak Çimento'dan Afrika'ya 1 milyar euroluk yatırım!

Afrika pazarına Mozambik ve Fildişi Sahili'ndeki yatırımlarıyla giren ilk Türk çimento grubu Limak Çimento, bu kıtada üç ayrı ülkede 1 milyar euroya kadar çıkabilecek büyük bir satın almaya hazırlanıyor.

Limak Çimento Sinoma ile anlaşma yaptı!

Limak Çimento Grubu, Anka Entegre Çimento Fabrikası için, Çinli Sinoma ve Türk ortağı Sintek ile müteahhitlik sözleşmesini imzaladı. Türkiye’nin ikinci büyük çimento grubu, Limak Çimento dev bir anlaşmaya imza attı.

Limak Çimento Grubu Ankara'ya çimento fabrikası kuruyor!

Limak Çimento Grubu, 155 milyon dolarlık yatırımla Ankara’da kuracağı fabrika için Çinlilerle müteahhitlik sözleşmesini imzaladı. Votorantim Cimentos da, Sivas'a, bugüne kadar Amerika kıtası dışında yaptığı en büyük yatırımı gerçekleştiriyor.

Limak Çimento yeni fabrikası için Sinoma ile anlaştı!

Limak Çimento Grubu, 155 milyon dolar tutarında yatırımla Ankara’da kuracağı Limak Anka Entegre Çimento Fabrikası için, Çinli Sinoma ile Ankara’da gerçekleştirilen törende EPC müteahhitlik sözleşmesini imzaladı.

Limak Çimento Sinoma Ltd ile anlaşma imzaladı!

Limak Çimento Grubu, Ankara'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile sözleşme imzaladı. Ankara Polatlı'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile EPC müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Ankara Limak Çimento Kil Ocağı projesi halk toplantısı 27 Nisan'da!

Ankara İli Haymana ilçesi sınırları içerisinde Limak Çimento San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Birbirine Mücavir Sahalarda Kil Ocağı projesi ile ilgili ÇED toplantısı 27 Nisan 2015 tarihinde düzenlenecek.

Limak Çimento, Afrika’daki ilk yatırımını Fildişi Sahili’nde yapıyor!

Limak Çimento, yeni yatırımları için Afrika’yı seçti. Afrika pazarında önemli fırsat gören Limak Çimento, Fildişi Sahili’nde kuracağı yeni tesis için ortağı Afrikbat ile birlikte ilk etapta 50 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Limak Çimento Ankara ve Kilis'e iki yeni fabrika kuracak!

Limak Çimento Grubu, Ankara ve Kilis’te 300 milyon dolar tutarında iki yeni çimento fabrikası kurmayı planlarken, devam etmekte olan 117.5 milyon Euro tutarındaki kapasite artırımı yatırımlarıyla yıl sonunda pazarda ikinci sıraya yükselecek.

Limak Çimento Ankara ve Kilis'e iki yeni fabrika kuracak!

Limak Çimento Grubu, Ankara ve Kilis'te 300 milyon dolar tutarında iki yeni çimento fabrikası kurmayı planlarken, devam etmekte olan 117.5 milyon euro tutarındaki kapasite artırımı yatırımlarıyla yıl sonunda pazarda ikinci sıraya yükselecek...

Limak Çimento yatırım hamlesini 2014’te tamamlayacak!

Limak Çimento Grubu, tüm fabrikalarında iyileştirme, kapasite artırımı, modernizasyon, temiz teknoloji ve enerji verimliliği çalışmalarına devam ediyor. 2011 yılında başladığı yatırım hamlesini 2014'te tamamlamayı hedefliyor...

Evora İstanbul ulaşım!

Evora İstanbul ulaşım , adres, telefon numarası ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tuzla Aydınlı'da yükselen Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzasını taşıyor...

Limak çimento ulaşım Haberi

Limak çimento ulaşım

‘Limak Afrika SA’ Şirketi’nin kuruluşu nedeniyle Ankara’da düzenlenen imza törenine Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Afrikbat S.A. CEO’su Edoh Jean-Claude Ayanou ile Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nden kalabalık bir heyet katıldı.


Fildişi Sahili’nin en büyük şehri ve eski başkenti olan Abidjan’da kurulacak olan Çimento Öğütme ve Paketleme Tesisi ortaklığı için düzenlenen imza töreninde, global bir oyuncu olmak için ilk adımı attıklarını ifade eden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, ilk etapta tesisin yaklaşık 50 milyon dolara mal olacağını söyledi. İlerleyen dönemlerde “Blok Üretim Tesisi ve Prefabrik Ürünler Fabrikası” da inşa ederek tesisi büyütmeyi planladıklarını belirten Özdemir, Fildişi Sahili’nden diğer Afrika ülkelerine de ihracat yapacaklarını sözlerine ekledi.


LİMAK Afrika SA, Abidjan şehir merkezi ile kent limanına 20 km mesafede bulunan, 120...