03 / 05 / 2024

Limak Çimentonun tesis için anlaşması

Limak Çimentonun tesis için anlaşması

Limak Çimento Grubu, Ankara'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile sözleşme imzaladı. Ankara Polatlı'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile EPC müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Limak, Mozambik ve Fildişi'nde iki yeni çimento fabrikası kuracak!

Mozambik ve Fildişi'nde iki yeni çimento yatırımı için kolları sıvayan Limak, iki tesis için ilk etapta 100 milyon dolara yakın yatırım planlıyor. Bu rakam önümüzdeki yıllarda 250 milyon dolara kadar çıkabilecek.

Limak Çimento Sinoma Ltd ile anlaşma imzaladı!

Limak Çimento Grubu, Ankara'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile sözleşme imzaladı. Ankara Polatlı'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile EPC müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Limak otelleri yılda 1.2 milyon turist ağırlıyor!

Otellerinde yıllık 1.2 milyon turisti ağırlayan Limak, 2023'e kadar tesis sayısını 15'e çıkarmayı hedefliyor. Grubun Turizm Koordinatörü Kavaloğlu, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biriyiz" dedi.

Limak, Afrika'ya Fildişi ile giriyor!

Afrika pazarında önemli fırsat gören şirket Limak Çimento, Fildişi Sahili’nde kuracağı yeni tesis için ortağı Afrikbat ile birlikte ilk etapta 50 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Limak Çimento, Afrika’daki ilk yatırımını Fildişi Sahili’nde yapıyor!

Limak Çimento, yeni yatırımları için Afrika’yı seçti. Afrika pazarında önemli fırsat gören Limak Çimento, Fildişi Sahili’nde kuracağı yeni tesis için ortağı Afrikbat ile birlikte ilk etapta 50 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Limak Holding Karadeniz'e çimento tesisi kuracak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Karadeniz'de bir çimento tesisi kurabileceklerini, Ege'de de satın alma ya da tesis kurmaya gidebileceklerini söyledi.

Leben Tarım, 26 bin metrekare araziye tesis kuruyor!

Kalinos Holding bünyesindeki Leben Tarım Grubu, Niğdeye 50 milyon dolarlık hayvancılık yatırımı yaptı. 26 bin metrekarelik bir arazi üzerine 2 bin 400ü sağmal olmak üzere toplam 5 bin 554 hayvan kapasiteli bir entegre tesis kurulacak

Yalova Termal Oteli, Limak ile yüzde 75 doluluğa ulaştı!

Limak tarafından 20 milyon dolarlık yatırımla restore edilerek Ağustos 2010'da yeniden hizmet vermeye başlayan Limak Termal Yalova Butik Otel, yaz dönemini yüzde 75 dolulukla kapattı

Limak Eurasia Luxury Hotel Kavacık'ta açılıdı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Mersin Tarsusta 18 delikli golf sahası ile 5 yıldızlı ve 4 yıldızlı otel yapmak için tahsis aldıklarını belirterek, "2014 yılı sonlarına doğru oradaki turizm tesislerini açmaya başlayacağız" dedi

Limak İnşaat 'ın acı günü! M. Kemal Akın vefat etti!

Limak İnşaat, Cengiz İnşaat ve Kolin İnşaat birlikte yayınladıkları ilanda Uludağ Eltrik Dağıtım Genel Müdürü M. Kemal Akın 'ın 15 Eylül 2011 tarihinde vefat ettiğini duyurdular

Orman alanlarına lojman ve sosyal tesis kurulamayacak!

Orman Kanunu 'nun orman alanlarında tesis  kurulmasına ilişkin esasları düzenleyen 17 ve 18. maddelerinin uygulama  yönetmeliği Resmi Gazete 'de yayımlandı. Artık orman alanına sosyal tesisi ve lojman yapılamayacak

Diyarbakır'da 4 milyon 880 bin TL'ye 4 tesis alanı! İcradan!

Diyarbakır 2. İcra Müdürlüğü tarafından Diyarbakır ili, Bağlar ilçesi, Kaynartepe Mahallesi'nde bulunan sosyal tesis, sağlık tesisi, spor tesisi ve sinema salonu olmak üzere 4 ayrı taşınmazı 4 milyon 880 bin TL toplam bedel ile satışa çıkardı

Limak Çimentonun tesis için anlaşması Haberi

Limak Çimentonun tesis için anlaşması

Limak Çimento Grubu 155 milyon dolar yatırımla Ankara Polatlı'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile EPC müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.


Ankara'da düzenlenecek tören öncesi dağıtılan bültende, grubun kuracağı günlük 5,000 ton çimento üretim kapasiteli Limak Anka Entegre Çimento Fabrikası için Çinli Sinoma International Ltd. ile sözleşme imzalandığı belirtildi.


Bültene göre, projenin inşaat ve montajının yaklaşık 20 ay sürmesi ve 2017 yılının ilk çeyreği sonunda tamamlanması hedefleniyor.


Projenin toplam yatırım tutarının yüzde 85'i Çin ihracat kuruluşu sigortası aracılığı ile üç yılı ödemesiz olmak üzere, toplam 13 yıl vadeli kredi, kalan yüzde 15'i ise öz kaynaklardan sağlanacak....