14 / 05 / 2024

Limak Cimentos SA mozambik

Limak Cimentos SA mozambik

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Limak'ın Atatürk Orman Çiftliği'ndeki rezidans ve ticaret projesine yargıdan ret!

Limak'ın AOÇ'de inşa etmek istediği rezidans ve ticaret projesine olanak sağlayacak imar planı değişikliği mahkeme kararıyla durduruldu. İşte ayrıntılar...

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Limak İnşaat'tan Ukrayna'ya koronavirüsle mücadele desteği!

Limak İnşaat, Ukrayna-Türkiye Parlamento Dostluk Grubunun faaliyetlerini güçlendirmek için Ukrayna'ya destek sağlayacak...

Limak Senegal’de ilk eğitim dönemini tamamladı!

Senegalli gençlere havacılıkta global kariyer fırsatı sağlayan “Limak Havalimanı Hizmetleri Enstitüsü” projesi eğitimiyle Limak, sektöre nitelikli iş gücü yetiştirmeye devam ediyor.

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

1915 Köprüsü için sözleşme en kısa süreyi veren firma ile imzalanacak!

Çanakkale 1915 Köprüsü için İtalyanlar, Japonlar, Koreli ve Çinliler yarıştı. En kısa süreli teklif 5.5 yılla Daelim-Limak-SK-Yapı Merkezi OGG’den geldi. Ulaştırma Bakanı Arslan, “En kısa süreyi veren grupla sözleşme imzalanacak” dedi.

Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı!

Boğaziçi, Akdeniz, Çamlıbel ve Uludağ Elektrik dağıtım ihalelerini alarak 3.7 milyar dolarlık dev bir ortaklık kuran Limak-Cengiz-Kolin'den çok kısa bir açıklamayla ayrılık kararı geldi. Limak Holding, Cengiz-Limak-Kolin ortaklığından ayrıldı..

Limak Grubu'nun yeni pazar rotasında Afrika var!

Yatırımlarıyla GAP bölgesine büyük katkı sağlayan Limak Grubu, 2018 yılı hedefiyle çimento alanında Türkiye’nin bir numarası olmak için yoluna hızla devam ediyor. Limak Grubu'nun yeni pazar rotasında ise Afrika var.

Kuveyt Türk'ten Limak'a kredi!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Limak İnşaat tarafından Ankara Beypazarı'nda kurulacak olan Kargı Hidroelektrik Enerji Santralinin (Kargı Hes) inşası için 89 milyon Euro proje finansmanı sağladı.

Limak Türkiye'de kadın mühendis sayısını artıracak!

Limak Türkiye'de kadın mühendislerin sayını artırmak üzere "Türkiye'nin Mühendis Kızları" projesini başlattı. Projenin üniversite ayağında; endüstri, inşaat, makine, çevre mühendisliği gibi bölümlerinde okuyan kız öğrencilere burs desteği sağlanacak.

Limak'tan eğitime destek!

Limak’ın yeni sosyal sorumluluk projesi; biri lise, diğeri üniversite olmak üzere iki ayaktan oluşuyor. Türkiye’de bilime değer katan kadın mühendis sayısını artırmayı amaçlayan projeyle kız öğrencilere aylık 500'er liralık burs sağlanacak.

Limak Cimentos SA mozambik Haberi

Limak Cimentos SA mozambik

Mozambik'te her yıl 2 binden fazla yabancı firma, 700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarı sona erdi. Limak Cimentos SA, FACIM tarafından "2014-2017 Döneminde Yapılan En İyi Sanayi Yatırımı" ödülüne layık görüldü.

Ödül töreninde Limak Cimentos SA, "2014-2017 Döneminde Yapılan En İyi Sanayi Yatırımı" ödülünün sahibi oldu. Ödülü, Limak Cimentos'un Fabrika Direktörü Seyit Orhan Baydar teslim aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; toplam 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen fabrika, bugüne kadar bir Türk şirketi tarafından Mozambik'e yapılan en büyük yatırım olma özelliğine sahip.