03 / 05 / 2024

Limak İstanbul

Limak İstanbul

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesini Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ve Sistema Teknolojik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kendirli anlattı.

Borsa İstanbul’da yeni halka arz açıklandı. SPK, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul’da halka arz olacak şirketlere yenisi eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi. Halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Solakoğlu’nun takipçilerinden bir kısmı haberi sevinçle karşılarken bazıları borsada dengenin bozulacağını söyledi.

Limak'tan İstabul Havalimanı hisselerine yönelik açıklama!

Bugün basında çıkan "THY İstanbul Havalimanı’nın iki ortağı Limak ve MNG hisselerini satın almak için girişimlerde bulunuyor" haberine Limak'tan açıklama geldi...

Kanal İstanbul, Limak'ın kadrajında!

Limak Yatırım Başkanı Ebru Özdemir, Kanal İstanbul dahil her türlü altyapı projesi ile ilgilendiklerini söyledi. Limak geçtiğimiz günlerde Çanakkale Köprüsü için 3 milyar euroluk kredi sözleşmesi imzaladı...

Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 355 milyon TL sermaye ile 19 Aralık 2017'de kuruldu.

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesi!

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesini Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ve Sistema Teknolojik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kendirli anlattı.

Limak, CLK`dan ayrıldı!

İstanbul`un Avrupa Yakası Elektrik Dağıtımı ihalesini kazanan ve 2013 yılından bu yana CLK Boğaziçi Elektrik adıyla hizmet veren Cengiz-Limak-Kolin ortaklığında sürpriz bir ayrılık yaşanıyor.

Limak Holding, Kanal İstanbul'a talip!

Limak Holding, Kanal İstanbul ve Çanakkale Boğazı projeleri ile yakından ilgileneceklerini açıkladı. Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'yi merkez alarak, bölgesel büyümeye ve özellikle Afrika ile Balkanlara odaklanmak istediklerini söyledi.

Limak TMK projesi için seçilen öğrenciler İstanbul'da!

Limak Şirketler Grubu'nun, kadınların iş hayatında daha etkin olması ve karar verici mekanizmalarda yer alması için geçen yıl başlattığı "Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK) Projesi"ne seçtiği öğrenciler İstanbul'da ilk kez bir araya geldi.

Limak ve IC İçtaş, Muğla Yapı Malzemeleri AŞ'yi aldı!

Limak Batı Çimento ile İC İçtaş Mühendislik, İstanbul merkezli Muğla Yapı hisselerinin tamamını satın aldı. Muğla Yapının, ortakların inşaatları için tedarikçi olarak faaliyet göstermesi bekleniyor.

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Limak'tan Polatlı'ya çimento fabrikası!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Ozdemir, Ankara'nın Polatlı ilçesinde 155 milyon dolar yatırımla çimento fabrikası kuracaklarını belirtti.

Limak Çimento Ankara'ya fabrika kuracak!

Limak Çimento, Çinli Sinoma International’ın Türk ortağı Sintek’le, Ankara’da fabrika kurmak için düğmeye bastı. Polatlı’da kurulacak Limak Anka Çimento’da, günde 5 bin ton üretim yapılması planlanıyor.

Limak Çimento Grubu Ankara'ya çimento fabrikası kuruyor!

Limak Çimento Grubu, 155 milyon dolarlık yatırımla Ankara’da kuracağı fabrika için Çinlilerle müteahhitlik sözleşmesini imzaladı. Votorantim Cimentos da, Sivas'a, bugüne kadar Amerika kıtası dışında yaptığı en büyük yatırımı gerçekleştiriyor.

Limak İstanbul Haberi

Limak İstanbul

Gayrimenkul sektörünün de önemli aktörlerinden biri olan Limak Holding’in bir süre önce taşındığı yeni ofisi çağdaş sanat işlerinin de sergilendiği uluslararası bir platform. Geçtiğimiz yıl bir de ödül kazanan Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesini Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ve Sistema Teknolojik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kendirli ile konuştuk.


EBRU ÖZDEMİR: Biz çok uzun zaman Maslak’ta bir binada kiracıydık. İstanbul’da satın almak ya da sıfırdan bina yapmak üzere bir yer arıyorduk. Bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine Zorlu Center’a bakmaya karar verdik. Geldiğimizde yerinin çok merkezi, inşaat kalitesinin çok yüksek olduğunu gördük; metroya erişimi vardı, güzel bir AVM içerisindeydi ve İstanbul ticaret hayatına yakın olan prestijli bir yapıydı. Kararımızı verip satın aldıktan sonra iç düzenlemesi için konunun uzmanı bir...