03 / 05 / 2024

limak konut taahhüt inşaat yatırım anonim şirketi

limak konut taahhüt inşaat yatırım anonim şirketi

Limak Konut Taahhüt İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 16 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Memnune Özden Kasap tarafından kuruldu...

Prestijli taahhüt projelerinde Tanyer Yapı imzası!

Konut sektöründe 30 yıllık bir deneyime sahip olan Tanyer Yapı, güçlü makine parkı ve teknik altyapısı ile taahhüt sektöründe altyapı ve zemin mühendisliği konusunda firmalara çözüm ortaklığı sunuyor. 

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Ersin Ertuğrtul tarafından kuruldu.

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Toplu Konut Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ayaz tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çoban tarafından kuruldu.

Messan Konut Taahhüt Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Messan Konut Taahhüt Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Uysal tarafından kuruldu.

Om Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Om Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 154 bin 594 TL sermaye bedeli ile Mehmet Rıza Çukurova ve Berat Burak Çukurova ortaklığında kuruldu.

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rohat Denizci tarafından kuruldu.

Umay Konut Yapı Mekanik İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Umay Konut Yapı Mekanik İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi dün Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gültekin Topal ve Serpil Yıldırım Topal ortaklığında kuruldu.

Fth Konut Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fth Konut Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Sabuncu ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konsept Konut Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konsept Konut Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Özer tarafından kuruldu.

limak konut taahhüt inşaat yatırım anonim şirketi Haberi

limak konut taahhüt inşaat yatırım anonim şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, şirket konusu ile ilgili inşaat ve inşaat taahhüt işleri ile iştigal eder  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Osmanağa Mahallesi Kazasker Caddesi Detay İşhanı NO:8 Kat: 4 Daire: 13-A adresinde faaliyete geçirildi. 16 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Memnune Özden Kasap tarafından...