10 / 05 / 2024

Limak Rusya projeleri

Limak Rusya projeleri

Gazprom’a ait St Petersburg yakınlarındaki Ust-Luga projesini sürdüren RusHimAlyans ile Limak Construction arasında yapılan sözleşme çerçevesinde projedeki yardımcı tesisleri Limak inşa edecek. Projede gaz işletme kompleksinin çevresinde 135 bin metrekare büyüklüğünde bina yapılacak.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Türk müteahhitlerin Rusya projeleri savaştan nasıl etkilenecek?

Türk müteahhitlerin, Ocak-Şubat sürecinde yurt dışında 1 milyar 69 milyon 975 bin dolar bedelinde iş üstlendiği açıklandı. 

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Limak, Rusya’da konut projelerini büyüttü!

Limak Construction, Moskova'nın büyük yatırım projelerinden biri olan Kortros Grubu'nun Headliner projesine yatırımcı firma oldu. 

Rusya'da Kovid-19'la inşaat sektöründe ne değişti?

Rusya’da Kovid-19 salgını sonrası başlayan kriz ve kısıtlamalar, gayrimenkul yatırımcısı şirketlerinin yeni projeleri rafa kaldırmasına sebep oluyor. Alışveriş merkezi projelerinden vazgeçen bazı şirketler, konut inşaatına yöneldi.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Rusya'da inşaat sektörüne yeni konut dopingi!

Rusya'da devletin yıllık yüzde 6,5 faiz oranıyla konut kredisi desteği sunması ve hazır konut satışlarında rekor artış yaşanması inşaat şirketlerinin yeni projeleri hızlandırmasına sebep oldu. 

Rusya'da emlak yatırımlarına Kovid-19 freni!

Koronavirüs Rusya'da emlak yatırımlarının ertelenmesine sebep oluyor. Şirketlerin çoğu projeleri erteliyor ya da tamamen vazgeçiyor...

Limak İnşaat'ın Kuveyt'teki projeleri tam gaz!

Limak İnşaat, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önemleri alarak Kuveyt'teki projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Rusya’da konut projeleri azaldı!

Rusya’da inşaat sektöründe finansman modelinin değişmesinin ardından konut projelerinde düşüş yaşandı. 2020 yılında inşaat halinde olan konut projelerinin toplam alanının 107,5 milyon metrekare olduğu belirtildi.

Limak, Ufa otoyol inşaatına başlıyor!

Limak'ın Marashstroy ile beraber 2017’de imzaladığı, Rusya Federasyonu’na bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti'nde 33,5 milyar rubelik Ufa Otoyol İnşaatı Pazartesi günü başlıyor.

Rusya’nın dev projeleri için Türk müteahhitlere davet!

Türk yatırımcılar için Rusya’nın cazip bir ülke olduğunu söyleyen Rusya Ankara Büyükelçisi Aleksey Erkhov, “Türk şirketleri Rusya’nın ithalat hacmindeki paylarını artırmak istiyorsa sadece Moskova’da değil, ülkenin tüm bölgelerinde aktif şekilde yer almalıdır” dedi.

Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeleri!

Ant Yapı Rusya'da bugüne kadar bir çok projeye imza attı. İşte Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeler...

Limak Rusya projeleri Haberi

Limak Rusya projeleri

Limak, Rusya’da Gazprom’a ait Ust-Luga projesinde yardımcı tesislerin yapım işini üstlendi. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Rus enerji şirketi Gazprom’a ait St Petersburg yakınlarında bulunan Ust-Luga Projesi’ni sürdüren RusHimAlyans ile Limak Construction arasında Gaz İşleme Tesisi çerçevesindeki Yardımcı Tesisler ana müteahhitlik sözleşmesine 13 Aralık 2021'de imza atıldı.

Limak Construction şirketi 2019'de Limak İnşaat’ın yüzde 100 iştiraki olarak Rusya’daki önemli altyapı, endüstri ve diğer büyük inşaat projelerinin inşa edilmesi amacıyla kuruldu. 

İki yıl gibi kısa bir sürede yaklaşık 2 milyar dolarlık projeyi hayata geçiren Limak Constructions, Rusya inşaat piyasasında önemli bir yere sahip. Atılan imza kapsamında Gaz İşleme Kompleksi (GPK) projesinin yanındaki üretim dışı tesislerin ve binaların inşaatı Limak tarafından inşa edilecek.

Proje, St. Petersburg yakınında, Baltık Denizi kıyısında yer...