12 / 05 / 2024

Limak Şirketler Grubunun basın danışmanı Evrim Engin

Limak Şirketler Grubunun basın danışmanı Evrim Engin

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu. Peki, Evrim Engin kimdir? Evrim Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Evrim Engin...

Limak Çimento 14-15-16 Şubat'ta talep toplayacak!

Limak Şirketler Grubu’nun iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento'nun açıklanan halka arzında 14-15-16 Şubat 2024 tarihlerinde talep alınacağı açıklandı.

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak Şirketler Grubu, Turks - Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi'nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusunda bulundu. İşte ayrıntılar...

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Limak Skopje Luxury Hotel 23 Nisan'da açılacak!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezine 200 metre uzaklıktaki Limak Skopje Luxury Hotel'i 23 Nisan tarihinde hizmete sunuyor.

Limak dokuzuncu otelini Üsküp'te açıyor!

Limak Şirketler Grubu Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni otel projesini hayata geçiriyor. 

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü istihdam açısından önemli!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye Finans'ın Fast Company Türkiye iş birliğiyle düzenlediği "Üretime Dönüş - Holdinglerin Yeni Ajandası" isimli webinarda inşaat sektörünün önemine dair açıklamalarda bulundu.

Limak yeni hedeflerini açıkladı!

Limak Şirketler Grubu, sürdürülebilirlik raporunu yayınladı. İkinci büyük çimento üreticisi olan Limak Çimento, Türkiye’de ilk GOLD Belgesi ve ilk ISO 45001 belgesi alan entegre çimento fabrikası unvanına sahip oldu.

Limak İnşaat'tan Ukrayna'ya koronavirüsle mücadele desteği!

Limak İnşaat, Ukrayna-Türkiye Parlamento Dostluk Grubunun faaliyetlerini güçlendirmek için Ukrayna'ya destek sağlayacak...

Limak Şirketler Grubunun basın danışmanı Evrim Engin Haberi

Limak Şirketler Grubunun basın danışmanı Evrim Engin

Evrim Engin kimdir?

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu.


Gazetecilik mesleğine 2000 yılında başlayan Evrim Ergin, Milliyet, Akşam ve Sabah gazetelerinde çalıştı. Evrim Ergin, 5 yıl boyunca görev aldığı Reuters Haber Ajansı`ndan 2014 sonu itibariyle ayrılmıştı. 


Aynı zamanda Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği EGAD`ın Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Evrim Ergin, enerji ve havacılık sektörlerindeki haberleriyle tanınıyordu.  


Limak Şirketler Grubu..

1976 yılında Limak İnşaat ile faaliyetine başlayan Limak Şirketler Grubu, sürekli ve dengeli büyüyerek turizm, çimento, enerji, altyapı, havalimanı yönetimi ve operasyonları, liman işletmeciliği, gıda ve havacılık sektörlerini de faaliyet alanlarına katmıştır. 


Havaalanlarından limanlara, barajlardan sulama tesislerine, otoyollardan hidroelektrik santrallere, endüstriyel tesislerden petrol ve doğal gaz boru hatlarına, tatil köylerinden bina komplekslerine kadar başarıyla tamamladığı 100’den fazla projenin toplam değeri...