15 / 05 / 2024

limak yut dışı yatırımları 

limak yut dışı yatırımları 

Üsküp’te Limak tarafından 250 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirilen ’Diamond of Skopje’ projesinin ilk etabı tamamlandı. 

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak Şirketler Grubu, Turks - Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi'nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusunda bulundu. İşte ayrıntılar...

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Limak, Uludağ Elektrik'teki hisselerini İngiliz firmaya sattı!

Limak, Uludağ Elektrik'teki hisselerinin satışını gerçekleştirdi. Lİmak, paylarının tamamının devri için sözleşmeyi dün imzaladı.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Limak Filarmoni Orkestrası’ndan 23 Nisan mesajı!

Türkiye’nin dört bir yanında üstlendiği sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür-sanat çalışmalarına da destek olan Limak Vakfı’nın kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, 23 Nisan için genç sanatçılar öncülüğünde kalplere dokunan bir çalışmaya imza attı...

Limak, Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme raporunu yayınladı!

Limak Şirketler Grubu, sürdürülebilirlik hedeflerinin devamı niteliğinde olan ‘Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme’ raporunu yayımlandı. Raporda, Limak’ın faaliyet gösterdiği sektörler ile Limak Vakfı’nın sürdürülebilirlik projelerinin değerlendirmesi bulunuyor.

Limak’ın Yeşil Dönüşüm Ormanları şimdi de Bursa’da kök salacak!

Limak Enerji’nin fatura ve abonelik işlemlerinde kullanılan kağıtların doğaya yeniden kazandırılması ve tüketilen kağıt miktarını dengelemek için başlattığı Yeşil Dönüşüm Ormanları Projesi, Çanakkale’den sonra Bursa’da da hayata geçirilecek...

Limak Senegal’de ilk eğitim dönemini tamamladı!

Senegalli gençlere havacılıkta global kariyer fırsatı sağlayan “Limak Havalimanı Hizmetleri Enstitüsü” projesi eğitimiyle Limak, sektöre nitelikli iş gücü yetiştirmeye devam ediyor.

Ankara'da çimento bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), şeffaf yönetim anlayışına uygun olarak kamu görevlileri için “Kamu Kurumları için Çimento Sektörü Brifingi ve Saha Ziyareti” adıyla Limak Anka Çimento Fabrikası’na bir ziyaret düzenledi.

limak yut dışı yatırımları  Haberi

limak yut dışı yatırımları 


Balkanlar'da çok sayıda projeye imza atan Limak Holding'in , Kuzey Makedonya'nın Üsküp’te hayata geçirdiği ’Diamond of Skopje’ projesinde ilk etap çalışmaları tamamlandı. Sabah'tan Dilek Güngör'ün haberine göre; 'Diamond of Skopje' adlı karma projede yer alan 285 yatak kapasiteli Limak Skopje Luxury Hotel nisanda açılıyor. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, projenin kalan etaplarının 2023'te biteceğini söyledi.

250 MİLYON EUROLUK PROJE 

Konut, AVM, ofis ve otel yatırımından meydana gelen projenin arsasını 2012'de aldıklarını, ancak daha sonra Kuzey Makedonya'da hükümet değişiklikleri yaşandığını ve bürokratik süreçlerin uzadığını belirten Özdemir, şunları söyledi: 

"Şartnamede 4 şeritli bir tünel inşa edilmesi şartı vardı. Onun ruhsatı 2018'de verildi. Daha sonra inşaata başlayabildik. Kısa sürede oteli tamamladık. 20 katlı 4 bloktan oluşan 772 farklı ebatta konut ve ofis...