05 / 05 / 2024

Limited Edition villalar

Limited Edition villalar

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'deki yaşam projesi Ormanada'da Limited Edition villalar satışta. 2,19 TL'den sabitleyen Ormanada, site sakinlerine yemyeşil bir doğanın içinde konforlu ve güvenli bir hayat sunuyor.

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.

Propa Vista Kartal ön satışta!

Propa Vista projesiyle Anadolu Yakası’na ilk kez “kullan - öde” sistemi geliyor. Markalı konut sektöründe "Limited Edition" konseptiyle projeler geliştiren Propa, Metro ve E-5’e doğrudan bağlantıya sahip Propa Vista projesinde, ön lansman bugün başlıyor.

Propa Plus’ta lüks ve konfora dair her şey var!

Markalı konut sektöründe "limited edition" konseptiyle yüksek değer kazanacak lokasyonlarda projeler geliştiren Propa, Zincirlikuyu’daki Plus projesinde son üç daireyi çok uygun ödeme imkanlarıyla satışa çıkarttı.

Zekeriyaköy Ormanada'da Limited Edition villalar satışta!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'deki yaşam projesi Ormanada'da Limited Edition villalar satışta. 2,19 TL'den sabitleyen Ormanada, site sakinlerine yemyeşil bir doğanın içinde konforlu ve güvenli bir hayat sunuyor.

Ormanada projesinde dolar 2.19'a sabitlendi!

ECZACIBAŞI Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de 220 dönüm üzerine kurulan Ormanada Projesi'nde 'Limited Edition' villalar satışta. 'Limited Edition' villalar 2.19 lira olarak sabitlenmis dolar kuru üzerinden satışa sunuluyor.

Ormanada'da Limited Edition villalar satışta!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Ormanada projesinde "Limited Edition" villalar satışta. Villalar 2.19 lira olarak sabitlenmiş dolar kuru üzerinden satışa sunuluyor.

Ormanada Limited Edition Villaları'nda dolar kuru sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Zekeriyaköy'de 220 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği Ormanada projesindeki villalar için dolar kurunu sabitleme yoluna gitti.

Ormanada'da dolar kuru 2,19'da sabitlendi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın 220 dönüm üzerine kurulan Ormanada Projesi’nde “Limited Edition” villalar satışta. Yemyeşil bir doğanın içinde konforlu ve güvenli bir hayat sunan Ormanada, dolar kurunu 2,19 TL’den sabitledi.

Bodrum Panaroma Villaları'nda icradan 390 bin TL'ye 2 villa!

Arsemya Gayrimenkul Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adına kayıtlı pansiyon şeklinde tasarlanan Bodrum Panaroma Villaları'ndaki 2 villa Bodrum 1. İcra Dairesi tarafından satışa çıkıyor...

En baba keyif koltuğu Kelebek’ten!

Türkiye’nin en köklü markalarından Kelebek Mobilya, 80. yılında ‘Babalar Günü’ne özel ürettiği 80 ‘limited edition’ İkarus berjer, rahatına düşkün babalar için hoş bir sürpriz yaptı.

Anıt Marin Villaları 'da 600 bin dolara!

Anıt Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited şžirketi tarafından inşa edilen Anıt Marin Villaları projesinde villa fiyatları 600 bin dolardan başlıyor. Muğla Bodrum Turgutreis 'te inşa edilen yazlık projesi 12 adet müstakil villadan oluşuyor

Doğa Park Villaları Urla'da 410 bin TLye!

Doğa Park Villaları Urla'da toplam 46 adet konut bulunuyor. Doğa Park Villalarında alanları 240 metrekare olan 4+1 konutlar peşinde 390 bin TLye, vadelide 410′ye satılıyor...

Limited Edition villalar Haberi

Limited Edition villalar

Zekeriyaköy’de 220 dönüm arazi üzerine kurulan Ormanada, site sakinlerine doğal bir yaşamın yanı sıra şehir konforunda ve standartlarında bir yaşamın anahtarını Eczacıbaşı Gayrimenkul ayrıcalığıyla sunuyor. 220 dönümlük bir doğal yaşam projesi olarak tasarlanan Ormanada, üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projelerine yakınlığı ve şehre ulaşım kolaylığı sayesinde Zekeriyaköy'ün en gözde projelerden biri olarak dikkat çekiyor. Üstelik dolar kurunu 2,19 TL’den sabitleyen Ormanada, tükenmek üzere olan “Limited Edition” villaları ile lüksü ve doğallığı bir arada yaşamak isteyenleri yaz bitmeden Zekeriyaköy’e çağırıyor. Starbucks, Macrocenter ve MAC Fit gibi ünlü markaları bünyesinde barındıran Ormanada, “gerçek lüks sahip olunan ayrıcalıklardır” diyerek doğal yaşam tutkunlarına sesleniyor. 2500 metrekarelik sosyal alan, 25 dönümlük yeşil alan, yürüyüş ve bisiklet yolları ile dünya standartlarında spor alanları gibi seçkin...