17 / 05 / 2024

limonata restoranları

limonata restoranları

İzzet Çapa'nın sevilen restoran konsepti 'Limonata'lar Ekim ayı başında Nişantaşı, Etiler ve Trump Cadde'de açılıyor. İzzet Çapa Limonata'ların inşaat aşamasında her ayrıntıyla tek tek ilgilendi..

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

CarrefourSA Lezzet Arası restoranları hizmete açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Lezzet Arası restoranlarını hizmete açtı.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

İşte Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi!

Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devredilen yaklaşık 2 milyon metrekare büyükle sahip taşınmazların arasında ünlü oteller ve restoranlar var. İşte, Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi..

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

Akkoza Restoranlar Sokağı'nın değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza Restoranlar Sokağı'ma ilişkin 2016 sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Türk mutfağı EXPO 2016 Restoranlar Sokağı'nda buluşturulacak!

EXPO 2016 Antalya, Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinin mutfak kültürünü Restoranlar Sokağı'nda buluşturacak. 23 Nisan 2016'da 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla kapılarını açacak olan EXPO 2016'da Türk mutfağına da önemli bir yer verildi.

Yeşil nesil restoran projesi 39 milyon dolar kazandıracak!

Yeşil Nesil Restoran Hareketi ile 39 milyon dolar çöpten çıkacak Restoranların ürettiği atık 39 milyon dolar değerinde. Bu, 3 bin 900 kişilik milli geliri çöpe atıyoruz anlamına geliyor.

Bereket Döner 65. restoranını Batman’da açtı!

Fastfood alışkanlığına sağlıklı bir alternatif sunan Bereket Döner, hızla yeni restoranlar açmaya devam ediyor. Güneydoğu Anadolu'nun hızla gelişen şehirlerinden Batman’da açtığı yeni restoranıyla Bereket, şube sayısını 65’e yükseltti.

Sette Home Garden Office ürünleri özel tasarım sunuyor!

Sette Home Garden Office, ulusal ve uluslararası pazarda hizmet sürdüren turizm tesislerinin, restoranların, kafelerin, kurumsal firmaların ve kamu kuruluşlarının 2008 yılından bu yana değişmez tercihlerinden birisi oldu.

Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi!

Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde inşa edilecek. Projenin içerisinde mağaza, ofis ve restoranlar yer alacak.

CBTE Mimarlık, KFC restoranlarını tasarlıyor!

Türkiye’nin birçok kentinde farklı ölçeklerde ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projeler üreten CBTE Mimarlık, KFC restoranların Türkiye’deki çağdaş yüzünü modern bir anlayışla yeniden yorumluyor.

limonata restoranları Haberi

limonata restoranları

İZZET Çapa'nın sevilen restoran konsepti 'Limonata'lar çoğalıyor. Limonata Downtovvn'dan sonra şimdi 3 Limonata daha geliyor. Yakında Nişantaşı'nda Limonata Apartment, Etiler ve Trump Cadde'de ise Limonata adıyla 3 yeni şube daha açılacak. Ekim ayı başında açılacak Limonata'ların inşaat aşamasında her ayrıntıyla tek tek ilgilenen İzzet Çapa, "Şimdiye kadar açtığım dükkânlar içinde Limonata'nın yeri benim için çok ayrı" dedi. 


Habertürk...