06 / 05 / 2024

Lindsay Lohan İstanbul gece kulübü

Lindsay Lohan İstanbul gece kulübü

Sultanbeyli'de Suriyeli mültecileri ziyaret etmesi ile son zamanlarda adından söz ettiren 'sorunlu güzel' Lindsay Lohan mekan sahibi oldu. Atina'da bir gece kulübü açan Lohan planları arasında İstanbul da olduğunu söyledi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Lindsay Lohan ada tasarladı!

Sansasyonlarıyla sık sık adından söz ettiren Hollywood’un ünlü siması Lindsay Lohan Dubai’de kendi adını taşıyan bir ada tasarladı.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Lindsay Lohan evinin kirasını ödeyemiyor!

Bir süredir kendini yardım işlerine adayan ABD'li ünlü oyuncu Lindsay Lohan'ın borç batağında olduğu ortaya çıktı. Lohan, 8 Kasım'a kadar borçlarını ödeyemezse mahkemenin iflas talebiyle karşı karşıya kalacak.

Lindsay Lohan İstanbul'da gece kulübü açacak!

Sultanbeyli'de Suriyeli mültecileri ziyaret etmesi ile son zamanlarda adından söz ettiren 'sorunlu güzel' Lindsay Lohan mekan sahibi oldu. Atina'da bir gece kulübü açan Lohan planları arasında İstanbul da olduğunu söyledi.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Tolgahan Sayışman Miami’den ev satın aldı!

Kasım ayında Los Angeles’ta aldığı evle Lindsay Lohan’a komşu olan Tolgahan Sayışman, bu kez Miami’den ev aldı.

Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ta 430 bin dolara ev aldı!

Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ta 430 bin dolar vererek (1 milyon 218 bin TL) kiraladıkları evi satın aldı. Sayışman, Iggy Azalea ve Lindsay Lohan gibi dünyaca ünlü yıldızlarla komşu oldu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Greg Lindsay İstanbul’a yapılacak yeni havalimanını değerlendirdi!

Dünyaca ünlü şehir ve çevre planlama uzmanı Greg Lindsay, İstanbul’a yapılacak yeni havalimanını değerlendirdi..

Lindsay Lohan İstanbul gece kulübü Haberi

Lindsay Lohan İstanbul gece kulübü


Son zamanlarda Türkiye’deki Suriyeli mültecileri ziyaret etmesiyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlayan Lindsay Lohan ekonomik olarak zor durumda… Celebrity Net Worth’e göre 500 bin dolarlık bir serveti kalan ünlü oyuncu Atina’da erkek arkadaşı Dennis Papageorgiou’yla birlikte Atina’nın Gazi mahallesinde Lohan isimli bir gece kulübü açtı.


İSTANBUL, HONG KONG VE NEW YORK


Inquisitr’ın haberine göre Lohan gece kulübünün açılışında gazetecilere üç gece kulübü daha açmak istediklerini, İstanbul, Hong Kong ve New York’ta yeni mekanlar açma planları olduğunu belirtti. Lohan’ın sözcüsü gece kulübünde R&B tarzı müzikler çalınacağını belirtirken dans şovları da olacağını söyledi. Lohan’ın Hollywood’dan ünlü arkadaşlarını kulübe getirerek kulübün tanıtımını yapmayı planlıyor.



BORCU VAR


Disney yapımlarında çocuk oyuncu olarak yer alan ve dünyaca büyük bir üne kavuşan Lohan 2011 yılında Playboy dergisine 1 milyon...