14 / 05 / 2024

lojistik depo fiyatları

lojistik depo fiyatları

Kovid-19 salgını sürecinde dijitalleşmede hız artarken, lojistik depoların doluluk oranları da çok yüksek seviyelere çıktı. İstanbul, Gebze ve Çayırova’da lojistik depoların doluluk oranı yüzde 95'i gördü. Esenyurt, Hadımköy, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’de fiyatlar 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, MLA Lojistik filosuna katıldı

Yurtiçi taşımacılık, depo ve antrepo taşımacılığı alanlarında faaliyet yapan MLA Lojistik firması, filosuna 40 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS kattı. Buna göre MLA Lojistik’in araç parkındaki Mercedes-Benz marka araçlarının sayısı 75’e çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Trabzon'daki 18 adet iş yeri ile 1 adet depo satışa çıkıyor! 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pazarkapı Mahallesinde yer alan 18 adet dükkan ile 1 adet depoyu satıyor. Peki depo ile dükkanların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Ev alanlar ve kiraya çıkacaklar dikkat! Herkes araştırıyordu: Depo fiyatları 500 TL'den başlıyor!

Büyük konutlarından görece daha uygun olan küçük dairelere çıkanlar ile küçük şehirde eşyalı ev tutanlar, eski evlerindeki eşyaları kiraladıkları depolarda tutuyor. Peki hangi ilde depo bedeli ne kadar? 

Aman dikkat! Su fiyatlarına yeni zam geliyor!

Su fiyatlarına zam geleceği öğrenildi. Artan döviz kuru, lojistik gider ve artan maliyetler yüzünden damacana su fiyatına yeni zam gündeme geldi.

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi kuruldu!

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi Ataşehir'de Baha Safa Kadak tarafından kuruldu.

Gıda krizi şekil mi değiştiriyor? Buğday fiyatları arttı mı? Borsalarda buğday ne kadar? 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bu yıl lojistik kaygıların tetiklediği gıda krizinin 2023 yılında, üretimdeki düşüş sebebiyle yeni bir kriz haline gelebileceği ileri sürüldü. Buğday fiyatları yeniden gündeme geldi. Peki buğday fiyatları bugün kaç lira oldu? Hangi borsada buğday fiyatları ne kadar oldu? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat l

Damacana su fiyatları fırladı! İşte detaylar!

Hammadde ve lojistik maliyetlerinde yaşanan artış damacana su fiyatlarını da vurdu. İşte damacana su fiyatlarına dair detaylar!

Motorin fiyatı ne kadar? Motorin ve benzin güncel fiyatlar! İşte 12 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!

Motorin ne kadar? Bir depo benzin kaç TL 2022? soruları en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte 12 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!

Reysaş GYO Adana'da 10 milyon TL'ye depo yaptıracak!

Reysaş GYO'nun Adana'daki gayrimenkulü üzerinde bulunan 46 bin 946,40 metrekarelik arsanın üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo yapılacak. VYT İnşaat ile 10 milyon TL'lik sözleşme imzalandı.

Lojistik depolarda arsa fiyatları katlandı!

Kovid-19 salgını sürecinde dijitalleşmede hız artarken, lojistik depoların doluluk oranları da çok yüksek seviyelere çıktı. İstanbul, Gebze ve Çayırova’da lojistik depoların doluluk oranı yüzde 95'i gördü. Esenyurt, Hadımköy, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’de fiyatlar 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor

Reysaş GYO Adana'dan 1.7 milyon TL'ye 2 arsa aldı!

Reysaş GYO, Adana'daki iki gayrimenkulü 1 milyon 761 bin TL bedel ile peşin olarak satın aldı. Söz konusu arsa üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo inşa edilecek.

Reysaş GYO Gebze'de 9.4 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, Gebze'de bulunan Selim Keleş ve Süleyman Keleş'e ait 9 bin 364,62 metrekarelik ortak mülkiyetli arsa 9 milyon 488 bin 566 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. Arsa üzerine 17 bin metrekarelik lojistik depo yapılması planlanıyor.

lojistik depo fiyatları Haberi

lojistik depo fiyatları

Koronavirüs pandemisiyle hayata geçirilen kısıtlamalar ve sokağa çıkma yasaklarıyla beraber insanlar günlük ihtiyaçlarını internet üzerinden gidermeye alıştı. Dijitalleşmede hız artarken, lojistik depolarda ise doluluk oranları çok yüksek seviyeleri gördü. EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ahmet Durmuş, özellikle İstanbul, Gebze ve Çayırova’daki nitelikli depolama alanlarında ortalama doluluk oranlarının yaklaşık yüzde 90 -95 seviyesini gördüğüne vurgu yaptı. Talep edilen birim arsa değeri ise yaklaşık 1.500 – 3.500 TL/metrekare aralığında değişiklik gösteriyor.

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ahmet Durmuş, özellikle ithal edilecek ürünlerin, ürün sahibi tarafından hepsinin hemen tüketilememesi, üretime alınmaması gibi durumlarda serbest depo ihtiyacının ortaya çıktığını dile getirdi. Antrepo alanlarının yanında lojistik depo alanlarına da ihtiyacın artış gösterdiğine dikkat çeken, Durmuş, “E-ticaretin son dönemde insanlar tarafından yaygın hale gelmiş olmasından dolayı depolamalar, genellikle...