18 / 05 / 2024

Lojman konut tahsisleri

Lojman konut tahsisleri

Devlet memurlarının lojman evlerinden faydalanabilmeleri için ilk önce, lojman tahsisi için dilekçe yazarak müracaatta bulunmaları gerekiyor. Bu talepler değerlendirilerek lojman tahsis ediliyor. İşte lojman tahsisi dilekçe örneği...

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Bekar polislere lojman müjdesi!

Mega kent İstanbul başta olacak şekilde bazı büyükşehirlerde görev yapan polislere lojman için düğmeye basıldı. Söz konusu proje dâhilinde bekâr polislere Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile 1+1 lojman inşa edilecek. 

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

TOKİ Şanlıurfa'da 85 konutluk lojman inşa edecek! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de 85 konutluk lojman inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Jandarma Genel Komutanlığı için 85 lojman inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı için 85 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 23 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

TOKİ'den Ankara'ya 119 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'ta 119 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 119 lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'ta 119 adet lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!

Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde; İstanbul, İzmir, Antalya ve Samsun'da yüzde 40 indirimle çok sayıda lojman satışa sunuldu. 

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye lojman müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt'e 80 yeni konut! İhalesi yarın!

Siirt İli, Merkez İlçesi, Evren Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Lojman konut tahsisleri Haberi

Lojman konut tahsisleri

Lojman tahsisi dilekçe örneği!

Memurlara lojman tahsis edilmesi ile ilgili mevzuat esaslarına göre, görev tahsisli konutlar, yönetmeliğe ekli 2 sayılı cetvelde belirtilenlere, cetveldeki sıraya göre, yetkili konut dağıtım komisyonu tarafından tahsis ediliyor.


Ancak 3 sayılı cetvelde gösterilen makam ve rütbe sahiplerine tahsiste ayrıca tahsis kararı alınmaz, atama kararı aynı zamanda tahsis kararını da kapsar. Merkezde görevli personele merkez konut dağıtım komisyonunca, görev tahsisli konut tahsisi yapılıyor. Lojman tahsisi dilekçe örneği aşağıda yer alıyor.


Örnek lojman tahsisi dilekçe örneği:

1-Adınız ve Soyadınız :

2-Kurum Sicil Numaranız :

3-Görev unvanınız :

4-Kadro Dereceniz :

5-Görev Yeriniz :

6-Medeni haliniz : Bekar Evli Dul

7-Kamu Konutları kapsamına giren kurum ve kuruluşlarda geçen hizmet süreniz¹ ...Yıl .....Ay .....Gün


8-Kamu konutları kapsamına giren kurum ve kuruluşların konutlarından daha önce yaralanmış iseniz konutta oturduğunuz süre ....Yıl...