17 / 05 / 2024

Lojman yakıt ihtiyacının tespiti

Lojman yakıt ihtiyacının tespiti

Lojman yakıt ihtiyacının tespiti, yakıt ödeneği talebi ve yakıtın temin, tedarik ve dağıtımına dair usul ve esasları Kamu Konutları Yönetmeliğinde açıklanıyor. Yönetmeliğe göre lojman yakıt ihtiyacı nasıl tespit edilir?

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Akbank Martı’dan sürüş kodu kampanyası ile  yakıt faturasını azaltıyor!

Akbank, şehirdeki tadını çıkarmak isteyen herkes için özel bir kampanya sunuyor. Martı’dan Sürüş Kodu Kampanyası ile daha uygun bütçeli ve keyifli sürüşler sizi bekliyor. Kampanya, Akbank Mobil uygulaması kullanıcılarına özel olarak sunulan Martı uygulaması kodu ile başlıyor. 

Akaryakıt zamları vatandaşı elektrikliye yöneltti! İşte yakıt harcamalarının karşılaştırması

Akaryakıta zamlar üst üste gelirken vatandaş elektrikli otomobilleri araştırmaya başladı. Benzin, motorin, LPG'ye yeni rakip olan elektrikli araçların ne kadar yaktığı merak konusu. İşte elektrikli ve benzinli araçların yakıt miktarları...

Pratik, ekonomik ve teknolojik Ford Puma bayilerde! yüksek bir yakıt verimliliği sunan Puma'nın fiyat listesi nedir?

Ford Puma'nın yakıt ekonomisi de oldukça etkileyicidir. Aracın 1.0 litrelik üç silindirli EcoBoost motoru, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon değerleri sunar, böylece daha çevre dostu bir seçim olmasını sağlar

Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılıyor! İlk yakıt getirildi

Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni bugün gerçekleşti. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rus lider Vilademir Putin uzaktan canlı bağlantı ile katıldı. Cumhurbaşkanı

Peugeot Expert Van 0 faiz fırsatıyla satışta! Üstün yakıt ekonomisi! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Van, Kasım ayına özel 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstün yakıt ekonomisiyle dikkat çeken Expert Van fiyatları merak ediliyor. Peki Peugeot Expert Van fiyatları bu ay ne kadar? En ucuz Peugeot Expert Van kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Bu haberi okumadan otomobil almayın! Yakıt cimrisi ilk üç otomobil

Son günlerdeki döviz kurlarında yaşanan hareketlilik yakıt fiyatlarının çok hızlı bir şekilde yükselmesine neden oldu. Geçmiş yıllarda motorin ile benzin arasındaki fark artık kapanmış neredeyse yok denecek kadar az.

Sinerji Yakıt İstasyonları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Yakıt İstasyonları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Erdi Uçar ve Umut Hasan Selvi ortaklığında kuruldu.

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıta gelen zamlar sonrası yeni dönem başladı. Bu bağamda Türk Petrolleri akaryakıt istasyonlarında şimdi yakıtını al sonra ödeme dönemi başladı.

Apartman yakıt giderleri için dava açılabilir mi?

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında  yakıt parasını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Çorum Şeker Fabrikası'nı Safi Katı Yakıt aldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum Şeker Fabrikası'nın ihalesi gerçekleşti. Çorum Şeker Fabrikası'nı Safi Katı Yakıt aldı..

ABD’nin çimento ihtiyacının yüzde 7,5’ini Türkler karşılıyor!

Türk çimentocular özellikle katma değerli ‘beyaz çimento ile ABD’nin çimento ihtiyacının yüzde 7,5’ini karşılar hale geldi.

Lojman yakıt ihtiyacının tespiti Haberi

Lojman yakıt ihtiyacının tespiti

Lojman yakıt ihtiyacının tespiti!

Yakıt ihtiyacının tesbiti, yakıt ödeneği talebi ve yakıtın temin, tedarik ve dağıtımına dair usul ve esasları Kamu Konutları Yönetmeliğinde açıklanıyor. Yönetmeliğe göre, tamamı kamu kurum ve kuruluşlarının (634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanununa tabi olan konutları hariç) mülkiyetinde bulunan veya tamamı kiralanan konutların, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu uyarınca karşılanması zorunlu yakıt miktarı, bu Yönetmeliğe ekli (9) ve (10) sayılı cetvellerde gösterilen esaslara göre, her konut blok veya grupları için ayrı ayrı olmak üzere, her yıl Mayıs ayının ilk onbeş günü içinde tesbit ediliyor.


Kamu konutlarının gereğinden fazla yakılmasından dolayı, kamu kurum ve kuruluşlarınca karşılanması zorunlu yakıt miktarından fazla ihtiyaç duyulan yakıt, konutlarda oturanlar tarafından karşılanır. 


Lojman Yakıt Ödeneği Talebi

Madde 30 – Konut blok veya gruplarının bulunduğu yöre ve...