07 / 05 / 2024

londra müslüman belediye başkan adayı

londra müslüman belediye başkan adayı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın Müslüman belediye başkan adayı Sadık Khan, İstanbul'daki altyapı ve ulaşım yatırımlarından çok etkilendiğini belirterek, "Londra'da da bu yapılmalı" dedi.

Belediye o ildeki 2 adet arsayı satıyor! İhalesi 28 Kasım'da! 

Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanlığı, Gümüşhane ili, Kelkit ilçesi, Büyükcami (İnönü) Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Gümüşhane Kelkit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar ve faiz yatırım enstrümanı değildir" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik o analizi...

Memur olmak isteyenlere müjde! O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun

Memur alımı ilanlarını takip eden binlerce kişi için müjdeli haber geldi. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun.

10 ili etkiledi acısı tüm dünyada duyuldu! 100 milyon dolar gönderiyorlar

10 ili etkileyen ama acısı bütün dünyada duyulan deprem ile ilgili Amerikalı müslümanlardan da destek açıklaması geldi. ABD Müslüman Örgütleri Konseyi, 100 milyon dolarlık yardım toplandığını açıkladı.

Müslüman Rusların konut tercihi muhafazakar siteler oldu!

2022'nin ilk 9 ayında Türkiye’de satılan her 5 konuttan birini Ruslar satın aldı.  Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yabancıların ilk tercihinin İstanbul’daki muhafazakar konut siteleri olduğunu söyledi

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullara inşaat engeli!

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullar, "ayrılıkçılık" ve yabancı ülkelerle bağlantılı olmakla" suçlanırken dünyada 539 Fransız okulu mevcut. 

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı.

Marmaris Belediye Binası'nın yıkım çalışmaları başlıyor!

Marmaris'te depreme dayanıksız olduğu belirlenen belediye binası için yıkım kararı verildi. Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Oktay, "İzmir depremi sonrası yaptırdığımız testlerde binanın dayanıksız olduğu ortaya çıktı" diye konuştu.

Hint Ulema Cemiyeti'nden Babri Camisi kararına itiraz!

Mevlana İrşad Medeni'nin önderlik yaptığı Hint Ulema Cemiyeti, Tüm Hindistan Müslüman Kişisel Hukuk Kurulu gibi Yüksek Mahkemenin Babri Camisi kararına itiraz edeceklerini ifade etti.

Hangi yatırım enstrümanının, sorunu ne?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Hangi yatırım enstrümanının, sorunu ne?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 14 maddelik analizi...

Yatırımcılar nasıl bir yatırım enstrümanı hayal eder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yatırımcılar nasıl bir yatırım enstrümanı hayal eder?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Hangi yatırım enstrümanı, ne vaat ediyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından “Hangi yatırım enstrümanı, ne vaat ediyor?” başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

londra müslüman belediye başkan adayı Haberi

londra müslüman belediye başkan adayı

İngiltere'nin başkenti Londra, 5 Mayıs'ta yeni belediye başkanını seçecek. Seçim için beş farklı partiden aday bulunurken, kamuoyu yoklamaları başkanlık görevi için ana muhalefetteki İşçi Partisi'nin adayı Sadık Khan'ın şansının yüksek olduğuna işaret ediyor. Khan seçilirse, Londra'nın ilk Müslüman belediye başkanı olacak.


Pakistanlı bir ailenin Londra'da doğan çocuğu olan 45 yaşındaki Khan, Türk toplumu ve seçim vaatleriyle ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtladı.


İstanbul'daki Marmaray gibi altyapı ve ulaşım yatırımlarından çok etkilendiğini söyleyen Khan, şöyle devam etti: 


"Londra'da da bu yapılmalı. 2020 yılında nüfusun 9 milyon, 2030 yılında ise 10 milyon olması bekleniyor. Ulaşım ve konut sektörüne daha fazla yatırım yapacağız. Londra'da hava kirliliği de büyük bir sorun."


Khan, "Londra belediye başkanı seçilirsem sadece Paris, New York ve Berlin'le yarışmak değil, İstanbul ya da Çin...