17 / 05 / 2024

Lounge İstanbul Sabiha Gökçen açılış

Lounge İstanbul Sabiha Gökçen açılış

İstanbul ve Ankara'daki Turkish Airlines Lounge'larında olduğu gibi havalimanı terminalinden bağımsız girişi olan özel yolcu salonuna, Sabiha Gökçen Havalimanı dışında bulunan THY'e ait otoparktan gerçekleşen ring seferleriyle kolayca ulaşılacak.

Pegasus Hava Yolları açıkladı! Pegasus 1 Euro'ya bilet kampanyası yapıyor...

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen ile İskoçya’nın başkenti Edinburgh şehrini birbirine bağlayacak. Buna göre, Pegasus'tan yapılan açıklama doğrultusunda, yeni hattın biletleri açılışa özel, 10-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatı ile satılacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ağustos ayında da rekor yolcu sayısına ulaştı!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda Ağustos ayının ilk hafta sonunda rekor yolcu sayısına ulaşıldığı belirtildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan tarihi rekor!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda dün toplam 729 uçuş yapılırken, 123 bin 40 yolcuya da ev sahipliği yapıldı. Yoğunluk beklentisinin yüksek olduğu bu dönemde yolcu sayılarında yaşanan büyük artış, İSG’nin bir rekora daha imza atmasını sağladı.

Türkiye’nin incisi Sabiha Gökçen Havalimanı’nın dünyaya açılan kapıları çoğaldı

Dış hatlar yolcusu % 125 artış gösteren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda, iç hatlarda bulunan kapılardan bazıları dış hatlar kapısına dönüştürülerek yolcu akışına hız kazandırmış oldu. İşte detaylar…

İSG'den Sabiha Gökçen işletmecilerine 6 milyon Euro kira indirimi!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmeci İSG, Sabiha Gökçen'de faaliyet gösteren 126 ticari işletmeye 6 milyon Euro kira indirimi yaptı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak ikinci pistin akıbeti mecliste!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacağı duyurulan ikinci pistin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti yıl sonunda tamamlanacak!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında havacılık geliyor. Sektörde gerekli tüm tedbirler alındı. Yurtiçi ve dışı uçuşlar aksaksız yapılıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni düzene göre misafirlerini ağırlıyor...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti yıl sonunda devrede!

Türkiye'nin yurtdışına açılan önemli kapılarından biri olan ve yılda 35 milyondan fazla yolcuya hizmet sunan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist yatırımı yıl sonunda devreye girecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi açıldı!

Temeli 12 Mart'ta atılan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi ibadete açıldı. Caminin inşaatı 8 ayda tamamlandı...

Sabiha Gökçen Havalimanı yaşam merkezi oluyor!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, son 2 senede terminal içinde hizmete açılan yeni ticari alanlar ile 7 gün 24 saat faaliyet gösteren bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Camisi'nin temeli atıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Camisi'nin temel atma töreninde, 'Böylesine güzel cami Sabiha Gökçen Havalimanı için gerekliydi' diye konuştu. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

Lounge İstanbul Sabiha Gökçen açılış Haberi

Lounge İstanbul Sabiha Gökçen açılış


Türk Hava Yolları'nın (THY), Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde yer alan özel yolcu salonu "Lounge İstanbul Sabiha Gökçen"  açıldı. 


THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, Turkish DO&CO'nun işletmesini üstlendiği özel yolcu salonu bugün hizmet vermeye başladı.  


İstanbul ve Ankara'daki Turkish Airlines Lounge'larında olduğu gibi havalimanı terminalinden bağımsız girişi olan özel yolcu salonuna, Sabiha Gökçen Havalimanı dışında bulunan THY'e ait otoparktan gerçekleşen ring seferleriyle kolayca ulaşılacak. Yolculara konforlu, şık ve ferah bir ortamda dinlenme imkanı sağlayan salonda Turkish DO&CO tarafından hazırlanan lezzetler tadılabilecek. 


Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki bin 290 metrekarelik alana kurulan Turkish Airlines Lounge, "business" ve "elite" olmak üzere iki farklı konseptte hizmet veriyor. Salonda ayrıca yiyecek ve içecek üniteleri, çocuk bakım odası ile oyun odası yer alıyor. 


THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı...