19 / 05 / 2024

lübnan düşler sarayı müzesi

lübnan düşler sarayı müzesi

AA'nın haberine göre Lübnan'nın kuzeyindeki Bahun kasabasında 1991'de Muhammed Huşer adlı bir girişimcinin hayallerini gerçekleştirmek için kurduğu müze park ekonomik imkânsızlıklardan dolayı 21 yıldır bitirilemiyor.

Düşler Vadisi'nin değeri 18.5 milyara yaklaştı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi projesinin 2024 yılı 1. çeyreğe ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki Düşler Vadisi Riva'nın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Riva Düşler Vadisi'nin değeri şimdiden 18 milyar lirayı geçti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Riva Düşler Vadisi projesinin yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Projenin bedeli şimdiden 18  milyar lirayı geçti. İşte ayrıntılar...

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Düşler Vadisi) kapsamındaki, Villa Bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Düşler Vadisi'nin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi projesinin 2021 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Düşler Vadisi'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Düşler Vadisi'nde 2. Etap'ta 200 villanın satışı başlıyor!

Galatasaray'ın Riva'daki arazisinde hayata geçen Düşler Vadisi'nde 2 Etap satışları başlıyor. Projenin geliri 4 milyar TL'yi aşacak. 

Düşler Vadisi'ndeki 624 adet bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi'ndeki 624 adet bağımsız bölümün ruhsatları 13 Temmuz 2021 tarihinde alındı.

Lübnan Parlamentosu konut kredilerinde limitleri yükseltti!

Lübnan Parlamentosu, Dünya Bankası ile yoksul ailelere yardım için bir anlaşma imzaladı. Aylar sonra çalışmaya başlayan parlamento konut kredilerinde limitleri yükseltti.

Düşler Vadisi Riva’nın 2. etabında yeni yıl fırsatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Yılmaz İnşaat & FBA Yapı imzasıyla inşa edilen Düşler Vadisi Riva’nın ikinci etabı yeni yıl avantajlarıyla satışa çıktı. Projede, 0,99’dan başlayan cazip oran ve 120 aya kadar uzayan vadelerle alıcılara ödeme kolaylığı sunuluyor.

Düşler Vadisi'nde 267 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi projesinde 3202 parselde yer alan 199 adet konut, 68 adet dükkan kullanımlı toplam 267 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları alındı. Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 776 adet oldu. 

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Düşler Vadisi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

lübnan düşler sarayı müzesi Haberi

lübnan düşler sarayı müzesi
Lübnan'nın kuzeyindeki Bahun kasabasında 1991'de Muhammed Huşer adlı bir girişimcinin hayallerini gerçekleştirmek için kurduğu müze park ekonomik imkânsızlıklardan dolayı 21 yıldır bitirilemiyor. "Düşler Sarayı" ismi verilen Arap, Roman, Mısır, Fenike medeniyetlerini semavi dinleri simgeleyen öğeler taşıyan müze park süslemeleri ve muhteşem mimarisiyle hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Mozaik, akik, granit gibi renkli taşlarla kaplı yapılar, Sindirella arabası, Alaaddin'in Sarayı v.b masalsı eserler müze parkta yer alıyor. Parkın kurucusu Muhammed Huşer'in oğlu Rabi, babasının kişisel becerisiyle düşüncelerini aksettirebileceği saray inşasını bitiremeden geçen yıl vefat ettiğini söyleyerek "Şu ana kadar 1 milyon dolara yakın para harcandı. Babam dindar bir adam ve sanatçıydı. Ekonomik zorluklar da olsa onun yarım kalan düşünü tamamlayacağım"...