04 / 05 / 2024

Lüks Doğanlar Turizm adres

Lüks Doğanlar Turizm adres

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tuncer ve Musa Doğan ortaklığında kuruldu. 

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Kuşadası'ndaki lüks sitenin sakinleri ‘istinat’ kabusu yaşıyor! Ölümden döndüler!

Hafta sonu etkili olan fırtına ve sağanak yağış sebebiyle içerisinde lüks villaların bulunduğu sitenin istinat duvarı yıkıldı. Herhangi bir sonuç alamadıklarını dile getiren site sakinleri, en kısa sürede önlem alınmazsa üst sokaktaki binaların da aşağı doğru kaymasından korktuklarını söyledi.

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Edip Arslan Şahin ve Serdar Serbay Şahin ortaklığında kuruldu!

Vatandaş için ısınmak artık lüks oldu! Hükümete doğal gaz faturası için çağrı geldi!

Avrupa’da doğal gaz fiyatları bir yıl içinde yüzde 85’e yakın oranda düşerken, Türkiye’de ise konutlarda yüzde 164, sanayide de yüzde 273 arttı. Bu duruma tepki gösteren CHP, hükümete çağrı yaparak, ısınmanın artık bir lüks haline geldiğini savundu ve bu nedenle doğal gaz fiyatlarının indirilmesini

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmedim, duymadım demeyin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da yeni doğum yapan annelere, doğum yardımı yapıyor. Sadece bir sefere özel olarak bin 300 Türk Lirası olarak ödeniyor. Karşılıksız ve geri ödemesiz doğum yardımı hakkında bütün detaylar...

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Güç lüks zerafet ve ihtişam abidesi BMW 7 serisi yenilendi! İşte fiyatı ve teknik özellikleri

BMW, kurulduğu günden bu yana ürettiği en lüks otomobili 7 serisinin tasarımını ve teknik özelliklerini güncelledi. Alman devinin son tasarımı bazı otomobilseverler tarafından Uzak Doğu ve Kore aracın ilk bakışta andırdığı yorumları yapmasına neden oldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Naturia Kemer: Doğal Lüks!

Naturia Kemer projesinde satış süreci devam ediyor. proje "Doğal Lüks" sloganıyla tanıtılıyor...

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Tuzla'daki lüks sitenin yönetiminden yaptırım açıklaması! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle açıklama yapan site yönetimi yaptırım yaptıklarını doğruladı. 

Doğanlar Holding'ten inşaat sektörüne yeni yatırımlar!

Bu yılı 1,5 milyar TL ciro ile kapatmayı hedefleyen Doğanlar Yatırım Holding, iki yeni projeye hazırlanıyor. 2021'in ilk yarısında BioTrend'i halka arz edecek grubun başkanı Davut Doğan, gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kuracaklarını da söylüyor.

Sağlık çalışanlarının maaşlarından kesinti yapılmayacak!

Fahrettin Koca "Salgından etkilenerek görev yapamayan aile hekimleri ile aile sağlığı çalışanlarının maaşlarından artık kesinti yapılamayacak. Ayrıca COVID-19 hasta takibine göre 3 ay süreyle ek ödeme verilecek. Emeklerinin kıymeti karşılıksız olan sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Lüks Doğanlar Turizm adres Haberi

Lüks Doğanlar Turizm adres

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tuncer ve Musa Doğan ortaklığında kuruldu. 

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi konusu:
Uluslararası kara yolu taşımacılığı yapmak.Her türlü otobüs kamyon kamyonet otomobil minibüs midibüs treyler çekici motosiklet şehir içi minibüs ile taşımacılık tır gibi kara araçları ile şehir içi yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak işletmek işlettirmek kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi adres: Kocasinan Merkez Mah.Kandilli 1 Sok.N.5/5...