05 / 05 / 2024

lüks pazar avm yatırımı

lüks pazar avm yatırımı

Türkiye'de 7 milyar TL'ye ulaşan lüks pazarında caddelerin yerini AVM'ler alıyor. Bu tercihlerde ise yabancı müşterilerin payı büyük.

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Dünyaca ünlü firmalardan bir bir iflas açıklamaları yapılıyor. Buna göre, dünyanın dört bir yanından müşteriyi buluşturan dünyaca ünlü AVM iflas bayrağını çekti. Garaj olarak da kullanılan AVM’den yıkım kararı çıkarken yerine 200 lüks daire yapılacağı duyuruldu.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

Lüks pazarda caddelerin yerini AVM'ler alıyor!

Türkiye'de 7 milyar TL'ye ulaşan lüks pazarında caddelerin yerini AVM'ler alıyor. Bu tercihlerde ise yabancı müşterilerin payı büyük.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 

23 sanayi tesisi lüks projelere dönüşüyor!

İstanbul'da fabrikaların şehir dışına taşınması sonucu boşa çıkan arazilerde son yıllarda hızla lüks konut, ofis, AVM ve oteller yapılıyor. Son beş yılda 23 fabrika, konut, otel ya da ofise dönüştü.

Salıpazarı Kruvaziyer Liman projesine yeni lüks otel geliyor!

Hong Konglu lüks otel markası Peninsula, Doğuş Holding Başkanı Ferit Şahenk ve BLG Capital Başkanı Serdar Bilgili ile birlikte Salıpazarı Kruvaziyer Liman projesine yeni lüks otel yapacak. Peninsula, projede yüzde 50 hisse sahibi olacak.

Kılıçoğlu Kiremit, Ortadoğu'da lüks konut pazarına yöneliyor!

Ortadoğu'dan ABD'ye kadar birçok ülkeye kiremit ihracatı yapan Kılıçoğlu Kiremit, lüks konut pazarına öncelik verecek. Genel Müdür Barış Y. Özaydemir, “Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da kaliteli konut pazarı yükseliyor. Buralarda villa pazarına hakimiz" dedi.

Lüks konutta en parlak fırsatı Türkiye sunuyor!

Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer, “Dünyadaki bir çok gayrimenkul pazarı Türkiye kadar parlak değil. Lüks ve ticari gayrimenkulde büyük fırsatlar var” açıklamasını yaptı

Alman Duravit lüks banyolarda büyümeyi hedefliyor!

Alman Duravit, lüks konutlara lavabo, klozet, pisuvar satıyor. Duravit, fiyatı 10 bin TL’den başlayan lüks banyoda % 40 pazar payına ulaşırken Doğu’daki projeler için kolları sıvadı.

Markalı inşaat büyüdü ‘lüks’ banyolara girdi!

Alman Duravit, lüks konutlara lavabo, klozet, pisuvar satıyor. Duravit, fiyatı 10 bin TL’den başlayan lüks banyoda %40 pazar payına ulaşırken Doğu’daki projeler için kolları sıvadı

lüks pazar avm yatırımı Haberi

lüks pazar avm yatırımı

Küresel ekonomik belirsizliklere rağmen lüks sektörü hız kesmeden büyümeye devam ediyor. 2018’de yüzde 5 büyüyen sektör, dünya genelinde toplam 1,2 trilyon Euro’luk ciroya ulaşmıştı.

2019’da 1,3 trilyon Euro’ya yaklaştığı tahmin edilen lüks pazarının büyüklüğünün 2020 yılında da geçen yıllara paralel bir büyüme sergilemesi bekleniyor.

Ekonomist Dergisi'nden Ayşegül Sakarya Pehlivan'ın haberine göre; teknolojideki değişim son dönemde lüks pazarındaki dengeleri de değiştiriyor. Uluslararası üst düzey yönetici arama ve liderlik hizmetleri firması AltoPartners’ın Küresel Tüketim Sektörü Uzmanlık Grubu tarafından hazırlanan Lüks Sektöründe Dijitalleşme ve Demokratikleşme Raporu’na göre, hızlı büyümenin lokomotifi olan tüketici segmenti 1980-2000 yılları arasında doğan orta sınıf Y Kuşağı.

Rapora göre gelecek 10 yılda sektöre dijitalleşme damgasını vuracak. AltoPartners Türkiye Yönetici Ortağı Murat Kaan Güneri, “2020’lerin dünyasında dijitalleşme oranının yükselmesiyle başta online olmak...