15 / 05 / 2024

lüks yurt projesi

lüks yurt projesi

TÜSİAD YİK Başkanı Erkut Yücaoğlu gayrimenkule de el attı. 3.5 dönümlük arazi üzerinde 300 kişilik lüks yurt projesi yapacak Yücaoğlu’nun bir sonraki adımı da huzurevi olacak...

Lüks konut projesi Antalya gündeminde! Kira bedelleri 300 bin TL, satılık fiyatları 100 milyon TL'ye kadar yükseliyor!

Antalya'da bir vatandaş, sosyal medya hesabından şehirdeki lüks residence dairelerin fiyatlarını açıklayarak kiraların 300 bin liraya kadar yükseldiğini belirtti.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Devlet kurum ve kuruluşları, yardıma muhtaç vatandaşlara pek çok alanda yardım ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 50'den fazla destek projesi yürütürken, annelere 1300 TL destek fırsatı sundu! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Fors İzmir'de lüks ve aile sıcaklığı bir arada!

Güçsan Yapı'nın tarafından hayata geçirilen Fors İzmir projesi lüksü ve aile sıcaklığını bir arada sunuyor...

Lüks otomobil kaçakçılarına büyük darbe!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri, yurt dışından getirilen sahte belgelerle lüks araçları piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 35 milyon TL olan 13 lüks araca el konuldu.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

AB Grup Holding'ten Seyrantepe’de lüks konut projesi!

AB Grup Holding’in sahibi Muhsin Bayrak, hayata geçirecekleri yeni projelerden ve yatırımlarda bahsetti. Seyrantepe'de lüks konut projesine başlayacaklarını söyleyen Bayrak, ''İstanbul’da 120 milyon TL’lik yatırıma başlıyoruz” dedi.

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Nidapark İstinye: Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir!

Toplamda 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje "Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Nidapark İstinye: Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!

Nidapark İstinye "Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!" sloganıyla satışa sunuldu. Metrekare birim fiyatının 23 bin TL'den başladığı proje 3 etaptan meydana geliyor...

lüks yurt projesi Haberi

lüks yurt projesi

TÜSİAD YİK Başkanı Erkut Yücaoğlu gayrimenkule de el attı. 3.5 dönümlük arazi üzerinde 300 kişilik lüks yurt projesi yapacak Yücaoğlu’nun bir sonraki adımı da huzurevi olacak.


1992’den bu yana Map&Turkuaz Şirketler Grubu’nda enerji, havacılık, turizm ve dış ticaretle ilgili şirketlerini yöneten TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Erkut Yücaoğlu oğullarıyla birlikte gayrimenkul işine de girdi.



Özellikle ticari alanda faaliyet göstermeye hazırlanan Yücaoğlu, ‘Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi’ 22 Ağustos tarihinde 14 milyon 250 bin TL sermayeyle kurdu. Şirketin ilk işi ise Yücaoğlu’na ait İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampusu yanında 3.5 dönüm arazi üzerinde lüks yurt projesi yapmak bulunuyor.


SIRADA HUZUREVİ VAR


300 kişilik yapılması planlanan yurt projesi 15-20 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek. Ekim ayında inşaatına başlanacak projenin 2014-2015 eğitim ve öğretim yılına...