03 / 05 / 2024

Lüleburgazda satılık atölye

Lüleburgazda satılık atölye

Lüleburgaz 2. İcra Dairesi; Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii'nde yer alan bina, atölye, depo ve de 2 tek katlı yapıyı satışa çıkarıyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Atölye'ye Dünya Mimarlık Topluluğu'ndan çifte ödül!

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Eyüp'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Eyüp Sultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Samancılar Mevkii, 373 ada, 8 parselde yer alan kargir atölyeyi 6 milyon 301 bin TL'ye icradan satıyor...

Sincan'da 27 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı atölye binası!

Ankara Batı İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Sincan İlçesi, Temelli/Malıköy Mahallesi 101632 ada, 1 parselde yer alan 4 katlı atölye binasını 27 milyon TL'ye icradan satıyor...

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Eskişehir'de 3.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi'nde Sazova Mahallesi'nde yer alan atölye binası vasıflı gayrimenkul 3 milyon 639 bin 618 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tuzla Orhanlı'da 10 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi'nde yer alan atölye vasıflı gayrimenkul 10 milyon 198 bin 168 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Buca'da 4.9 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İzmir İli Buca İlçesi Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan tekstil atölyesi 4 milyon 977 bin 235 TL bedel ile icadan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 12 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire!

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire tipleri ile 1+1'den 4+1 çatı dublekse kadar seçenekler sunuluyor. Proje İstanbul Zeytinburnu-Ambarlar bölgesinde hayata geçiriliyor...

Kocaeli'deki Mekanik Atölye ve Taşlı Değirmen yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Seka alanındaki restorasyon çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda eski Seka Fabrikası alanında bulunan Mekanik Atölye Ve Taşlı Değirmen yapılarının dış cephe ve çatı tadilatları gerçekleştiriliyor.

Etiler Ataman Sadabad satılık!

Etiler Ataman Sadabad satılık daire tipleri 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Ön talep toplayan projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

232 Flora satılık daire!

İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen 232 Flora satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe ve çatı katı dubleks olarak dizayn edildi.

Therra Park satılık!

24 bahçe dubleksi, 24 çatı dubleksi ve 1 villa olmak üzere 49 adet üniteden meydana gelen Therra Park satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.

Lüleburgazda satılık atölye Haberi

Lüleburgazda satılık atölye


Lüleburgaz 2. İcra Dairesi; Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii'nde yer alan 3 katlı binayı 210 bin 210 TL'den satışa çıkarıyor. Aynı zamanda aynı bölgede yer alan atölye, depo ve tek katlı 2 yapıyı da 759 bin 188 TL'den ihaleye çıkarıyor. 


Her iki kısmın ihalesi de 31 Ekim 2014 tarihinde saat 10.50 itibariyle Lüleburgaz Adliyesi 2. İcra Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. 




İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

2 NCİ İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/154 T


T.C. LÜLEBURGAZ 2.İCRA DAİRESİ


2013/154 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Satışına karar verilen tapu kaydına göre Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii, 29 Cilt, 2855 Sayfa no, 2867 Parsel, 343 m2 yüzölçümlü arsa ana taşınmaz nitelikli parselin üzerinde betonarme...