01 / 07 / 2024

Luo Baoge

Luo Baoge

Çin'de yaşlı bir çift, otobanın ortasında yer alan evlerinden taşınmayı reddedip, orada yaşamaya devam ediyor...

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yılmaz ve Seyit Muşluoğlu ortaklığında kuruldu.

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hafize Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Tnt Hafriyat Nakliye İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnt Hafriyat Nakliye İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuşluoğlu tarafından kuruldu.

Anamur Kalınören Mahallesi'nde yapılan spor kompleksinin adı belli oldu!

Anamur'da üç yıl Emniyet Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne atanan Fuat Tuğluoğlu'nun adı Anamur Kalınören Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor kompleksine verildi.

Luo Baoge Haberi

Luo Baoge

Çin'in Wenling eyaletinde otobanın tam ortasında yer alan bina, sürücülere zor anlar yaşatıyor. O binada yaşayan Luo Baoge ve eşi'ne bölgeye otoban yapılacağı ve otobanın evlerinin bulunduğu yerden geçeceğini bildirildi. Yetkililer,  evi tahliye etmeleri için yaşlı çifte 8 bin Sterlin tazminat vermeyi teklif etti. Çift, teklifi reddedip, bu parayla yeni bir ev almanın zor olduğunu söyledi. Antlaşmayı imzalamayan Luo Baoge, karısıyla birlikte evlerinde yaşamaya devam ediyor. Otobanın ortasında bir binanın yer aldığını gösteren herhangi bir uyarı levhası bulunmadığı için, bu bölgede çok sık trafik kazası meydana...