19 / 05 / 2024

lütfi elvan açıklama

lütfi elvan açıklama

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan: Türkiye ile Katar özellikle yatırımlar konusunda birbirini tamamlayan ülkeler, bu açıdan birlikte çok önemli projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi...

Uçakla seyahat eden yolcu sayısı 150 milyonu geçti!

Havacılıkta önemli gelişmeler yaşandığına dikkati çeken Bakan Elvan, son 11 yılda her yıl bir önceki seneye göre uçakla seyahat eden yolcu sayısında önemli artışlar yaşandığını, 2013 yılında ise artışın zirveye çıktığını vurguladı.

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dev finans kuruluşundan flaş açıklama! Konut fiyatları 2023 yılında yavaşlayacak!

Dünyada ve ülkemizde konut fiyatlarındaki artışlar ev sahibi olmak isteyenleri kara kara düşündürüyor. Ekonomi yönetimi orta gelirli vatandaşlara yönelik yeni bir konut kampanyası başlatırken, dünyaca ünlü kuruluştan 2023 yılına ilişkin önemli bir açıklama geldi.

TOKİ'den '3 yıllık TOKİ projesi yeni diye sunuldu' başlıklı haberler için flaş açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, "3 yıllık TOKİ projesi, yeni diye sunuldu" başlığıyla sunulan haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydederek flaş bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Güçlü dolar döneminin sonuna mı gelindi? Korkutan açıklama şimdi geldi! Doları olanlar tir tir titredi

Güçlü dolarda, faiz belirsizliğinin ortadan kalkmaya başlaması ile temkinli açıklamalar gelmeye başladı. Güçlü dolar döneminin sonuna mı gelindi? Analistlerden tarafından korkutan açıklama geldi. Doları olanlar tir tir titredi. İşte o açıklamalar...

Öğrenciler dikkat! KYK borç faizleri ne zaman silinecek? Faizler nasıl silinecek? Hükümetten açıklama!

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

Yastık altında dolar olanlar için flaş açıklama geldi! Net rakam verildi! Dolar 1 yıl sonra bu kadar olacak

Yastık altında doları olan milyonlarca yatırımcı doların 1 yıl sonra ne kadar olacağını merak ediyor. 2023 dolar tahmini ne olur? sorusu üzerine flaş açıklama şimdi geldi. İşte doların 1 yıl sonraki seviyesi...

Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun! Selçuk Geçer'den kritik açıklama

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı gündemde yer alırken Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi: ''Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun'' diyen Geçer yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı...

lütfi elvan açıklama Haberi

lütfi elvan açıklama

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye ile Katar'ın özellikle yatırımlar konusunda birbirini tamamlayan ülkeler olduğunu belirterek, " Bu açıdan birlikte çok önemli projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.


Bakan Elvan, Doha'daki temasları kapsamında telekomünikasyon şirketi Ooredoo Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Abdullah bin Muhammed Al Sani ile görüştü. 


Türkiye'deki telekomünikasyon sektörü hakkında bilgi veren Elvan, iki ülke telekomünikasyon şirketleri arasındaki işbirliğinin geliştirilmesinin önemine değindi. 


Bakan Elvan, daha sonra Katar Ulaştırma Bakanı Casim bin Seyf Ahmed Al Süleyti ile bir araya geldi.


Katar'da özellikle ulaştırma alanında faaliyet gösteren çok sayıda Türk firması olduğunu anlatan Elvan, bu alanlardaki ilişkileri geliştirmek istediklerini dile getirdi. Hem Türkiye'de hem da Katar'da  ortak gerçekleştirilebilecek önemli projeler bulunduğuna işaret eden Elvan, özellikle liman yatırımları konusunda işbirliği yapmayı istediklerini söyledi.


Bakan Elvan, Avrasya...