26 / 05 / 2024

lütfü elvan faizsiz ev sistemi açıklaması

lütfü elvan faizsiz ev sistemi açıklaması

250 binden fazla kişinin katılım sağladığı faizsiz konut sistemi yasal düzenleme ile güvence altına alınacak.

Lütfü Türkkan'dan TOKİ çıkışı: Evler 1+0, 1+1 yapılırsa kim oturacak? 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te yaptığı açıklamasında TOKİ evlerine dikkat çekerek "1+1, 1+0, ya, arkadaş nasıl aile olacaksınız? Bu evlerde nasıl oturacaksınız? Çocuk yapmak mümkün mü? Bu çocuğu nerede oturtacaksınız?" sorularını yöneltti. İşte Türkkan'ın o açıklaması...

Evlenmeyi düşünenler dikkat! Başvurular yarın resmen başlıyor! Faizsiz evlilik kredisine nasıl başvurulur?

Evlenmeyi düşünen çiftlerin merakla beklediği faizsiz evlilik kredisi için başvurular yarın resmen başlıyor. Peki faizsiz evlilik kredisine nasıl başvurulur?

Kulis: Hazine Bakanı Nureddin Nebati gidecek yerine Lütfi Elvan yeniden getirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yeniden koltuk değişimi olacağına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre 2 Aralık 2021'de aldığı sürpriz bir kararla görevden "affını" isteyen Lütfi Elvan yeniden koltuğa getirilecek! İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: Yüzde 8'in üzerinde büyüme bekliyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Kocaeli İş Dünyası Buluşması programında çok önemli açıklamalar yaptı. Bakan Elvan, "2021 yılı için yüzde 8'in üzerinde bir büyüme bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan duyurdu: O süre uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: '' Türk Lirası mevduatlarındaki stopaj oran indirimlerinin süresi uzatıldı.'' ifadesini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan esnafa müjdeli haber!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Salgından olumsuz etkilenen sektörlerimizi desteklemek amacıyla; konaklama, yeme-içme, ulaşım, iş yeri kiralama ve diğer hizmetlerde son 1 yıldır uyguladığımız KDV oran indirimlerinin süresini 2 ay daha uzatıyoruz." dedi.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan önemli döviz kuru mesajı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, döviz kuruna yönelik "Kur istikrarının sağlanması ve enflasyonda düşüşle sermaye girişi hızlanacak, TL varlıklara giriş artacak" dedi. Elvan, "Enflasyonla mücadele, tüm politikalarımızın merkezinde yer alıyor" ifadesini kullandı.

Lütfi Elvan'dan kripto para açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kripto varlıklarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Elvan, başka ülkelerdeki kripto para uygulamalarının değerlendirildiğini de belirtti.

Lütfi Elvan'dan kripto para açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kripto para borsalarına ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Lütfi Elvan, kripto varlıklarda yapılacak düzenlemeye ilişkin olan ayrıntıları anlattı.

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

lütfü elvan faizsiz ev sistemi açıklaması Haberi

lütfü elvan faizsiz ev sistemi açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan, faizsiz konut edindirme sistemine devlet güvencesi geldiğini açıkladı. Sabah'tan Hazal Ateş'in haberine göre; 250 binden fazla kişinin katılım sağladığı sistemde faaliyet gösteren şirket sayısı 40'a yaklaştı. Faiz hassasiyeti bulunan ya da banka kredisindeki ek faiz maliyetini yüklenmek istemeyenlerin ilgi gösterdiği bu sistemin toplam konut satışlarından aldığı pay yüzde 15'e ulaşırken, yasal güvenceyle bu payın ikiye katlanması bekleniyor.

Ekonomi ile hukuk arasındaki ilişkiye büyük önem verdiklerini vurgulayan Elvan, "Ortak akılla gerekli düzenlemeleri yapacağız. İstişareye sonuna kadar açık olacağız. Kapılarımız 24 saat tamamen açık olacak" dedi.

MERKEZ BANKASI BAĞIMSIZ 

Hazine ve Maliye bürokratlarına sonuna kadar güvendiğine dikkat çeken Elvan, "Bürokrat arkadaşlarıma şunu söyledim; 'Beni eleştireceksiniz. Eğer siz bana 'Efendim siz doğrusunu biliyorsunuz' derseniz sizinle çalışmam'. BDDK,...