15 / 05 / 2024

Lütfü Elvan yeni ulaştırma bakanı

Lütfü Elvan yeni ulaştırma bakanı

Başbakan Erdoğan tarafından Ulaştırma Bakanlığı'na atanan isim olan Lütfü Elvan kimdir? Lütfü Elvan bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yeni Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan...

1939 yılında çimentonun yeni fiyatı 15 TL olmuş!

1939 yılında çimentonun yeni fiyatı belirlenmiş. Buna göre çimentonun nakliye dahil fiyatı 15 TL olarak belirlenmiş. 

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' dedi! Yeni fay hattını açıkladı!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy olası İstanbul depremi için '100 yıl beklemeyecek' diyerek, yeni fay hatlarını işaret etti.

Alpiş İnşaat 2023 yılında 5 yeni projeye imza attı!

Alpiş İnşaat, Cumhuriyetin 100. yılında, 5 yeni konut projesi için düğmeye bastı. Şirket, hayata geçirdiği 3 projesinden 2’sini tamamlayıp, 2 yeni projenin de temelini attı.

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Kulis: Hazine Bakanı Nureddin Nebati gidecek yerine Lütfi Elvan yeniden getirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yeniden koltuk değişimi olacağına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre 2 Aralık 2021'de aldığı sürpriz bir kararla görevden "affını" isteyen Lütfi Elvan yeniden koltuğa getirilecek! İşte detaylar...

Yeni Range Rover Sport: Sportif lüksün yeni adı! Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2022 fiyat listesi

Sportif lüksün yeni adı Yeni Range Rover Sport, segmentteki lider özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? İşte Yeni Range Rover Sport 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomobilin yıldızı Mercedes’in en çok satılan modeli C sınıfı ‘Lüksün yeni türü’ sloganıyla satışa sunuluyor. Sloganı gibi fiyatları da iddialı. İşte Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: Yüzde 8'in üzerinde büyüme bekliyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Kocaeli İş Dünyası Buluşması programında çok önemli açıklamalar yaptı. Bakan Elvan, "2021 yılı için yüzde 8'in üzerinde bir büyüme bekliyoruz." şeklinde konuştu.

TOKİ Balıkesir Altıeylül'de 506 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül'de 506 yeni konut inşa edecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan duyurdu: O süre uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: '' Türk Lirası mevduatlarındaki stopaj oran indirimlerinin süresi uzatıldı.'' ifadesini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan esnafa müjdeli haber!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Salgından olumsuz etkilenen sektörlerimizi desteklemek amacıyla; konaklama, yeme-içme, ulaşım, iş yeri kiralama ve diğer hizmetlerde son 1 yıldır uyguladığımız KDV oran indirimlerinin süresini 2 ay daha uzatıyoruz." dedi.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Elvan yeni ulaştırma bakanı Haberi

Lütfü Elvan yeni ulaştırma bakanı

Lütfü Elvan kimdir?

1962 Karaman Ermenek doğumlu. Maden Yüksek Mühendisi, Ekonomist ve Planlamacı. Lütfü Elvan, Başbakan Erdoğan tarafından 25 Aralık 2013 tarihinde Ulaştırma Bakanlığı'na atanan isim oldu.


Lütfü Elvan biyografi..

1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü’nden derece ile mezun oldu. 1983’de Milli Eğitim Bakanlığı bursunu birincilikle kazanarak Etibank Genel Müdürlüğü adına İngiltere’ye gitti. İngiltere’de Leeds Üniversitesi’nde “Kısa Dönem Maden Üretim Planlamasında Optimal Üretim Sisteminin Belirlenmesi” teziyle M.Phill derecesini almaya hak kazandı (1986). 1995 yılında, Amerika Birleşik Devletlerinde Delaware Üniversitesi’nde Ekonomi alanında master derecesi aldı.


1987-89 yılları arasında, Etibank Genel Müdürlüğü Yöneylem Araştırması Grubunda mühendis olarak çalıştı. Bilgisayar destekli madencilik uygulamalarının Etibank Genel Müdürlüğü’nde yaygınlaştırılması çalışmalarına öncülük etti.


1989 yılında, DPT Müsteşarlığında Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. 1989-90 yılları arasında Teşvik ve Uygulama...