06 / 05 / 2024

lux daıre projelerı

lux daıre projelerı

İstanbul'da yapımı devam eden 5 adet konut projesi hakkında detaylı bilgi haberimizin detayında... A ve A Plus kesime hitap eden projelerde metrekaresi 18 bin dolara da konut bulmak mümkün...

Parası mevduatta olanlar dikkat! Süre 30 Nisan’da doluyor

Türk Lirası mevduatlarına uygulanan yüzde 5’lik stopaj vergisi ile ilgili süre 30 Nisan’da doluyor. Ekonomist Şenol Babuşçu, 1 Mayıs’tan itibaren mevduat faiz geliri üzerinden alınan stopajın yüzde 15’e yükseleceğini söyledi.

Borsada geçen yıla göre daha çok temettü dağıtacak şirketler açıklandı

Borsa yatırımcısının tercihi olan temettü hisseleri bu sene yüzleri güldürecek. Şirketlerin bu yıl dağıtacakları temettüler bir önceki yıla göre artış gösterdi. İşte Borsa’da geçen yıla göre daha çok temettü verecek şirketler

İstanbul’da bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL! Maliyetler 2022 yılına göre yüzde 76,7 arttı!

İstanbul'da yaşam gün geçtikçe zorlaşıyor. İstanbul Planlama Ajansı tarafından açıklanan verilere göre bir ailenin yaşam maliyeti 46 bin TL oldu. Bu oran geçen yılın aynı ayına göre yüzde 76,7 arttı.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

TOKİ'den Erzurum'a tam 430 konutluk iki yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum'da da yeni projeler inşa ediecek. TOKİ Erzurum 2023 projeleriyle tam 430 yeni konut yer alacak...

İsviçre-Türkiye Ekonomik Forumu İstanbul’da gerçekleştirildi

İsviçre Günleri İstanbul 2022 kapsamında on altıncı kez düzenlenen ekonomi foruma İsviçre'nin ve Türkiye'nin önde gelen özel sektör, akademi ve sivil toplum temsilcileri katıldı. Forumda birçok konu el alındı. "Mavi bir Dünyada Yeşil bir Ekonomi" temasıyla düzenlenen forum İstanbul'da düzenlendi.

10 soruda TOKİ Ağrı Patnos 2022 Sosyal Konut Projesi! Tam 100 adet konut!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Patnos Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit’te 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

lux daıre projelerı Haberi

lux daıre projelerı

1- İstanbloom
Yatırım bedeli: 150 milyon dolar

Esin Yapı tarafından Zincirlikuyu’da hayata geçirilen İstanbloom, 9 bin 300 metrekare alan üzerinde 77 bin 402 metrekare inşaat alanına sahip bir proje. Yapımına Ekim 2010’da başlanan projenin Nisan 2013’te teslim edilmesi planlanıyor.

Toplam 165 adet konuttan meydana gelen İstanbloom’da 108 metrekare 1+1’ler ile 306 metrekare 4+1 dubleksler yer alıyor.

Fiyatların 558 bin dolardan başladığı projede peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılırken; vadeli alımlarda yüzde 35 peşin, kalan 24 ay sıfır faizle ödenebiliyor.

Metrekare ortalama satış fiyatı 6000 ila 8000 bin dolar olan İstanbloom’un özelliklerini şu cümlelerle açıklamak mümkün;

Kentin yakınında olup kent karmaşasından uzak, dingin ve sağlıklı bir çevreye sahipt. İstanbul’un hareketli hayatına yakın olan proje huzurlu doğasıyla da bireylere güzel bir atmosfer sağlamakta. 24 saat güvenlik,...