16 / 05 / 2024

m. sedat özkan ibb

m. sedat özkan ibb

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer alan Mahmut Sedat Özkan kimdir? İşte Mahmut Sedat Özkan...

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

CHP'li Özkan Yalım Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı'nı TBMM'ye taşıdı!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yazılı sınav sonucunda başarılı olan isimlerin sözlü sınavda başarısız kabul edilmesini ve gündeme gelen 'torpil' iddialarını TBMM'ye taşıdı.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Akşarlı Madencilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akşarlı Madencilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özgür Yıldırım, Özcan Yıldırım ve Özkan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Çılgın Sedat: Oğlum için evimi, yazlığımı sattım!

Çılgın Sedat, serebral palsi hastası oğlunun rahatsızlığından dolayı yaşadığı zorlukları anlattı. Oyuncu ve şarkıcı, ''Her şeyim gitti. Evimi sattım, arabamı sattım, yazlığımı sattım. Mal olarak her şeyi satarım ama onurumu satmam'' diye konuştu.

Sedat Altınay: Kaçak emlakçılarla mücadele ediyoruz!

Konya Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Altınay kayıt dışı çalışan emlakçılar hakkında vatandaşları uyararak, ''Vatandaşımız mağduriyet yaşamak istemiyorsa odamız üyesi olmayan hiç kimseden alışveriş yapmamalı” diye konuştu.

212 Mühendislik Elektrik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

212 Mühendislik Elektrik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Kılıçlı ve Raif Özkan ortaklığında kuruldu. 

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akbıyık, Fikret Akbıyık, Ali İhsan Akbıyık, Zeki Akbıyık ve Sedat Akbıyık ortaklığında kuruldu. 

İmar barışı fırsatçılarına dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu'nun CHP'li üyesi Sedat Özkan, imar barışı fırsatçılara karşı yapılması gerekenleri anlattı...

Krediyle gayrimenkul alımı azaldı!

Kredi kullanarak gayrimenkul alımının çok azaldığını belirten Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, elinde parası olanların ise yatırım için mevduata değil, gayrimenkule yöneldiğini ifade etti.

Cerit Otelcilik Turizm Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cerit Otelcilik Turizm Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Ece ve Sedat Aksakallı ortaklığında kuruldu. 

m. sedat özkan ibb Haberi

m. sedat özkan ibb

Mahmut Sedat Özkan kimdir?

Belediye :  Küçükçekmece

Ad Soyad :  Mahmut Sedat Özkan

Parti :  CHP

Ünvan :  Meclis Üyesi

Doğum Yeri : Ağrı

Doğum Tarihi : 1959

Mesleği : Harita Mühendisi

Öğrenimi : Üniversite


Mahmut Sedat Özkan  biyografi

Mahmut Sedat Özkan, 1959 yılında Ağrı Doğubeyazıt doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Kadastro Mühendisliği bölümü mezunudur. 


1983 yılında İstanbul Belediyesi, Bakırköy Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyeleri’nde Mühendis, Şef, Müdür Muavini, Müdürlük ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve iki çocuk babasıdır.


Mahmut Sedat Özkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer...