02 / 05 / 2024

M1Konya AVM anneler günü kampanyası

M1Konya AVM anneler günü kampanyası

M1Konya Alışveriş Merkezi'nde Anneler Günü kampanyası başladı. İşte M1Konya AVM Anneler Günü kampanyası...

M1Konya AVM’de Anneler Günü kampanyası başladı! M1Konya AVM’den şimdi milyonlarca anneye hediye müjdesi!

M1Konya Alışveriş Merkezi'nde Anneler Günü kampanyası başladı. İşte M1Konya AVM Anneler Günü kampanyası...

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Starbucks, M1Konya AVM’de yeni şube açtı!

Egzotik kahveleri, onu tamamlayacak özel bir deneyimle sağlayan Starbucks, Konya’da bulunan yedinci şubesini M1Konya AVM’de hizmete açtı. 

M1Konya AVM yarın açılıyor! 

M1Konya AVM'de, yarın mağazalar kademeli olarak faaliyete başlayacak...

Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi olan Zeruj Port, geçtiğimiz hafta Anneler Günü'nde açıldı. Peki, Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler!

Özel günlerde hazırladığı etkinliklerle dikkat çeken Özdilek Avm'de bu kez Anneler Günü'nde çok özel anlar yaşanacak. Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler yer alacak.

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor!

One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Ferah satış ofisiyle Ankara’nın yeni kültür sanat merkezi haline gelen One Tower Kule Konut ve AVM projesi, kapılarını bu kez Anneler Günü için açıyor.

Neomarin Pendik AVM, Anneler Günü etkinliği düzenleyecek!

Anneler Gününe özel keyifli bir gün geçirmek isteyen aileler Neomarin AVMde buluşuyor. Neomarin Pendik AVM, 8 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü için keyifli ve eğlence dolu etkinlikler düzenledi

M1Konya AVM anneler günü kampanyası Haberi

M1Konya AVM anneler günü kampanyası

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya Alışveriş Merkezi, Anneler Günü için yeni bir kampanya başlattı. M1Konya AVM, geri sayımın başladığı Anneler Günü için başlattığı kampanya kapsamında 5-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında 750 lira ve üzeri alışverişlerde anında 500 ml’lik çelik termos hediye veriyor.

Peki M1Konya AVM Anneler Günü kampanyasına nasıl katılınır? İşte M1Konya AVM Anneler Günü kampanyasI detayları...

M1Konya AVM Anneler Günü kampanyasına aynı gün içinde yapılan alışverişlere dair en fazla 3 adet fiş/fatura ile katılım sağlanıyor. Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı.

Misafirlerine konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunan M1Konya AVM, tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile normalleşme ziyaretçilerini bekliyor. 
 

English Home'da şimdi yüzde 50 indirim başladı! English Home Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler var?