03 / 05 / 2024

M1Konya AVM samsung mağazası

M1Konya AVM samsung mağazası

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

M1Konya AVM’de Anneler Günü kampanyası başladı! M1Konya AVM’den şimdi milyonlarca anneye hediye müjdesi!

M1Konya Alışveriş Merkezi'nde Anneler Günü kampanyası başladı. İşte M1Konya AVM Anneler Günü kampanyası...

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Starbucks, M1Konya AVM’de yeni şube açtı!

Egzotik kahveleri, onu tamamlayacak özel bir deneyimle sağlayan Starbucks, Konya’da bulunan yedinci şubesini M1Konya AVM’de hizmete açtı. 

M1Konya AVM yarın açılıyor! 

M1Konya AVM'de, yarın mağazalar kademeli olarak faaliyete başlayacak...

Samsung yeni mağazasını Avenue Bodrum AVM'de açtı!

Bodrum'un ilk mobile ve dijital plazası olarak Avenue Bodrum AVM'de hizmet vermeye başlayan Samsung, teknoloji severler ile buluşmaya başladı. Avenue Bodrum AVM, güçlü marka karmasına Samsung'u da ekledi...

Samsung Electronics, Türkiye'deki en büyük konsept mağazasını Buyaka AVM'de açtı!

Samsung Electronics, Türkiye'deki en büyük konsept mağazasını İstanbul'da Buyaka Alışveriş Merkezi'nde açtı. Konsept mağaza, 367 metrekare büyüklüğü ile Samsung mağazaları içinde en büyük olma özelliğini taşıyor

AVM'lerde 10 binden fazla yeni mağaza açılacak!

Ekrem Akyiğit, yeni AVM'lerde önümüzdeki dönemde 10 binden fazla mağaza açılacağını söyledi

M1Konya AVM samsung mağazası Haberi

M1Konya AVM samsung mağazası

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, global bir markayı daha misafirleri ile buluşturdu.

Dünyaca ünlü teknoloji markası Samsung, Türkiye’de İstanbul ve başkent Ankara’dan sonra Samsung Teknoloji konseptli 3. mağazasıyla M1Konya AVM’de, ziyaretçilerini ağırlıyor. Üstün teknoloji ve mükemmel tasarımlarla sunduğu geniş ürün yelpazesiyle hizmete açılan M1Konya AVM Samsung Mağazası, teknoloji severleri bekliyor. M1Konya AVM’nin yeni mağazası, aynı zamanda şehirde tam ankastre bulaşık makinesi satışı olan tek mağaza oldu. 

Konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi

Yeni açılan Samsung Mağazası’na Konya halkını çağıran M1Konya AVM, güler yüzlü çalışanlarıyla misafirlerine konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi vadediyor. Alışveriş merkezi, tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile normalleşme sürecinde ziyaretçilerini havadar ve sağlıklı ortamlarıyla karşılıyor. 

Türkiye’nin önde gelen...