03 / 05 / 2024

Maaş Promosyon

Maaş Promosyon

TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileriyle birlikte emeklinin yüzünü güldüren promosyon ödemeleri tam gaz sürerken, memurlar için de yüz güldüren haberler gelmeye başladı. İşte memur maaş promosyonlarındaki son dakika gelişmeleri...

Emeklilerin hesabına 2750 lira yatacak! SSK ve Bağkur emeklileri dikkat

Birçok banka BAĞ-KUR ve SSK emeklilerine maaş ödemeleri kapsamında ek ödeme yapmaya başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında yapılan anlaşmaya göre emekli vatandaşlara 2.500 lira ile 2.750 lira arasında ek ödeme fırsatı sunuluyor.

Emekli maaşına ek 16.200 TL ödeme müjdesi! Şimdi bakın: Finansbank emekli promosyon ne kadar?

Milyonlarca emekli son dakika banka banka maaş promosyonlarının ne kadar olduğunu merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında QNB Finansbank yer alıyor. Peki Finansbank emekli promosyon ne kadar? QNB Finansbank promosyon 2024 kaç TL?

Emeklilere 17.500 TL ek ödeme müjdesi: 2 gün kaldı, hemen başvurana kesin yatıyor! Akbank promosyon 2024...

Özel bankalarda emekli promosyonları 20 bin TL'ye dayanmış durumda. Emekli maaş promosyon kapsamında en çok merak edilen bankalar arasında Akbank yer alıyor. Peki Akbank promosyon 2024 ne kadar? İşte Akbank promosyon 2024...

Emeklilere maaşa ek 18 bin TL kesin yatıyor: Yapı Kredi emekli promosyon 2024! YKB emekli promosyon başvuru!

Emekli maaş promosyonu almak isteyenlerin 30 Nisan'a kadar başvuru yapması gerekiyor. Peki Yapı Kredi emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte YKB emekli promosyon başvuru 2024...

Emeklilere maaşa ek 12 bin TL bu ay kesin yatacak! İş Bankası promosyon ne kadar 2024? İş Bankası emekli promosyon!

Milyonlarca emekli, kendilerine ek gelir sağlayacak olan maaş promosyonlarının hangi bankada kaç TL olduğunu merakla araştırıyor. En çok merak edilen banka da İş Bankası oldu. Peki İş Bankası promosyon ne kadar 2024?

Emekli promosyon sorgulama 2024! Denizbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Emekliler şimdi kesin ödenecek rakama bakın!

Kamu bankalarında emekli maaş promosyon rakamları 8 bin TL ile 12 bin TL arasına yükseltildi. Emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında Denizbank yer alıyor. Peki Denizbank emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte Denizbank emekli promosyon 2024...

Promosyon başvurusu nasıl yapılır? E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika!

Emekli maaş promosyonu almak için başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu oldu. İşte E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika! 

Emeklilere Mart 2024 müjdesi! ING resmen açıkladı, bunu yapan emeklinin hesabına tam 15 bin TL promosyon yatırılacak!

Emekliler zamlı maaşlarını Ocak ayı itibarıyla almaya başlarken, bankalar da zamlı promosyon ödemeleri için düğmeye bastı. En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan ING de bunu yapan emeklinin hesabına tam 15 bin TL promosyon yatıracak. 

Banka promosyon 2024! Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? Şimdi açıklandı!

Mart ayına girilmesiyle beraber bankalar emekli maaş promosyonlarını güncelledi. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor?

Banka banka emekli maaş promosyonları! Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Bankalar emekli maaşı promosyonlarını açıkladı. Yapılan açıklamalarda milyonlarca emekliyi ilgilendiren güncellemeler yapıldığı duyuruldu. Promosyon ödemeleri için bankalar 1-31 Mart 2024 tarihine kadar başvuruları kabul edecekler. 

Emeklilere maaş promosyonunda şok! DenizBank emekli promosyon açıklandı: Hesabınıza tam bu kadar yatacak!

Milyonlarca emekli banka banka emekli promosyon tutarları Mart 2024'ü araştırıyor. Bu kapsamda en çok merak edilen bankalar arasında DenizBank yer alıyor. İşte DenizBank emekli promosyon Mart 2024...

Emeklilerin hesaplarına 10 bin TL yatıyor! Garanti BBVA son tarihi açıkladı! İşte Garanti emekli promosyon 2024!

Bankalar, maaşını taşıyan emeklilere belirli bir promosyon ödemesi yapıyor. Emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında Garanti BBVA bulunuyor. Peki Garanti BBVA emekli maaş promosyonu kaç TL? Garanti emekli promosyon 2024!

Emeklilerin hesabına anında 15 bin TL yatıyor! Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL?

Emekli maaşlarına uygulanan Ocak zammının ardından özel bankalar müşteri kapmak amacıyla resmen yarışa başladı. Peki Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL? İşte o rakam...

Emeklilere tam bu kadar veriliyor! O banka açıkladı! İşte Akbank emekli promosyon 2024!

Emekli maaş promosyonları son günlerde en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte o rakamlar...

Maaş Promosyon Haberi

Maaş Promosyon

Son olarak İçişleri Bakanlığı bünyesinde Emniyet Genel Müdürlüğü personellerine 27 bin Türk Lirası promosyon kararı verilirken, şimdi dikkatler jandarma ve sağlıkçılar için çıkacak karara çevrilmiş durumda. 

TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileriyle birlikte emeklinin yüzünü güldüren promosyon ödemeleri tam gaz sürerken, memurlar için de yüz güldüren haberler gelmeye başladı. 

Son olarak İçişleri Bakanlığı bünyesinde Emniyet Genel Müdürlüğü personellerine 36 ay kalma sözüne 27 bin Türk Lirası maaş promosyonu verildi. 

Devlet kurumlarında memur olarak çalışanlara ilgili bakanlıkların çalıştıkları banka ile beraber promosyon ödemelerinde ciddi rakamları gündeme getirecekleri ileri sürülüyor.

İşte memur maaş promosyonlarındaki son dakika gelişmeleri...

Bazı bakanlıkların çalışan personele 20 bin Türk Lirası verdiği görülürken bazılarının ise 45 bin Türk Lirası'na kadar yükselttiği görülüyor. TGRT Haber'den Deniz Çağıl'ın haberine göre; bankalar ise sayıları milyonları geçen...