18 / 05 / 2024

Mac Danışmanlık adres

Mac Danışmanlık adres

Mac Danışmanlık Yönetim Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi, Adem Nokay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran 2014 tarihinde Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Özen tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersus Savunma Sanayi İnşaat Taşımacılık Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cemal Altınbaş tarafından kuruldu.

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaköse ve Selam Karaköse ortaklığında kuruldu.

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

DHG Gayrimenkul Danışmanlık Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DHG Gayrimenkul Danışmanlık Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Tuncer kuruldu.

Bfl Denizcilik Danışmanlık Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bfl Denizcilik Danışmanlık Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile K.Serkan Yüksel tarafıdan kuruldu. 

North And South Turizm Seyahat Taşımacılık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North And South Turizm Seyahat Taşımacılık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Süt ve Gülüzar Zinkçi ortaklığında kuruldu.

Al Shams Taşımacılık Tekstil Gıda Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Shams Taşımacılık Tekstil Gıda Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Kardeş ve Mehmet Kutevi ortaklığında kuruldu.

Yahu Turizm Taşımacılık Nakliye Danışmanlık Organizasyon Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahu Turizm Taşımacılık Nakliye Danışmanlık Organizasyon Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Suna Gün, Kemal Güler, Abdullah Kurtuluş ve Hasan Deniz ortaklığında kuruldu. 

Mac Danışmanlık adres Haberi

Mac Danışmanlık adres

Mac Danışmanlık Yönetim Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi, Adem Nokay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


Mac Danışmanlık Yönetim Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; -Kamu kurum ve kuruluşları, ev, iş hanı, iş merkezi, toplu konut, özel binalar, hastaneler, sosyal tesisler, okullar, turistik tesisler, otel ve motellerin iç ve dış bina bahçe, kazan daireleri temizlikleri ile her türlü şahıs ve hükmi şahıs işletmelerinin temizlik iş ve işlemlerinin yapılması veya yaptırılması. -Bu binaların çevre temizleme, haşere, sürüngen ve kemirgen kontrolü ve ilaçlama, dezenfekte hizmetlerini yapmak ve yaptırmak, temizlik malzemesi ve ekipmanları ile personelin temin ve çalıştırılması                                              ...