03 / 05 / 2024

Macunköy projeleri

Macunköy projeleri

CUMHURİYET Halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Macunköy Mahallesi'nde bulunan bir gecekondu bölgesini ziyaret ederek vatandaşlara kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Macunköy sakinlerine 3. etap müjdesi!

Yenimahalle Belediye başkan adayı ve de mevcut Başkan Fethi Yaşar, Yenimahalle Macunköv Mahallesi' nde bulunan bir gecekondu bölgesini ziyaret ederek, vatandaşlara kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den son dakika müjdesi! Kanal İstanbul manzaralı 3 proje için düğmeye basıldı! 2.181 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kanal İstanbul manzaralı konut projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Arnavutköy projeleri kapsamında 3 projede 2.181 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

3 yıldır hayata geçirilen millet bahçesi projeleri mecliste!

2018 yılından itibaren yapılan ve yapılacak millet bahçesi sayısı ve projeleri meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

Macunköy projeleri Haberi

Macunköy projeleri

Haberi duyan mahalle sakinleri sevince boğulurken, bazı vatandaşlarsa mutluluk gözyaşlarını tutamadı. 

Her gittiği mahallede halkın sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Yaşar'ı, Macunköy Mahallesi sakinleri de alkışlar ve tezahüratlarla karşıladı. Yenimahalle Belediyesi'nin girişimleriyle hızlı bir dönüşüm geçiren Macunköy'de 1. ve 2. etabın ardından 3. etap kentsel dönüşümün başlayacağını belirten Yaşar, "Ne kadar zor şartlar altında yaşadığınızı biliyorum. 

Sorunlarınızı çözüme kavuşturmaya ve sizi mutlu edecek hizmetler yapmaya gayret ediyorum. Bu amaçla Macunköy, Pamuklar ve Mehmet Akif Ersoy bölgelerimizde, halklarımıza çağdaş konutlar kazandırmak için kolları sıvadık. 

Macunköy'de 1. etabı tamamladık, 2. etap ise bitmek üzere. Şimdi 3. etabın projelerini hazırladık. Sizleri sağlıklı konutlara kavuşturacağız"...