03 / 05 / 2024

Madeena Turk İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Madeena Turk İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Madeena Turk İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Kahled Alwawı imzasıyla kuruldu.

Eamar Turk İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Eamar Turk İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te Ibrahım A.A.S. tarafından kuruldu.

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Asem Shaldoum, Ibrahım Mustafa ve Mohamed Ahmed ortaklığında kuruldu.

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amena Parveen, MD Asheeq Ul alam, Saıfıur Rahman ve Sultan Ahmed Dulal ortaklığında kuruldu. 

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Turk Planlama Mühendislik İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Sultanbeyli’nde yapıldı.

Global Turk Uz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Turk Uz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram Yerlikaya, Khumoyum Mırzo Kobıljonov, Kodırjon Mamatov ve Tajıdın Khamıdov tarafından kuruldu.

Gor Turk İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gor Turk İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Fateh Jalabi tarafından kuruldu.

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.M.Abdullah Al-Tahamı tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Turkısh House İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh House İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mouhammad  Al Nısr tarafından kuruldu. 

Sham Turk İnşaat Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Turk İnşaat Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mohamad Chamı tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Paşa Parlayan, Yattara için gittiği Gine'de inşaat şirketi kurdu!

Bir dönem Trabzonspor'da oynayan İbrahim Yattara'ya ev inşa etmek için Gine'ye giden Trabzonlu iş adamı Paşa Parlayan, Başkent Konakri'de "Pacha Turk İnşaat" şirketini kurdu.

Azer Turk İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azer Turk İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Emre Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Madeena Turk İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Haberi

Madeena Turk İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi


Madeena Turk İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Kahled Alwawı imzasıyla kuruldu. 


Madeena Turk İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...