06 / 05 / 2024

Madencilik ve tünelcilik fuarı istanbul

Madencilik ve tünelcilik fuarı istanbul

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık nasıl yapılıyor? Eski bankacı farkı açıkladı!

Son zamanlarda emlak sektörüne yapılan peş peşe düzenlemeler gündem olurken, eski bankacı X sosyal medya hesabından Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık konusunu yazdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Memur ve tüccar zihniyeti arasındaki fark! 

Girişimci Mert Ergün, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda memur ve tüccar zihniyeti arasındaki farkı yazdı. İşte Mert Ergün'ün o paylaşımı ve söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

Kredi faizleri değişti! İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları!

Aralık ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde pek çok banka da kredi faiz oranlarında değişikliğe gitti. İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları...

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Yıldız tarafından kuruldu.

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Muammer Kaya tarafından kuruldu.

Hattat ve Tümosan'ın traktör fiyatları belli oldu! En ucuz traktör ne kadar? 

Hattat ve Tümosan traktör fiyatlarını açıkladı. Peki, en ucuz traktör ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu çok sayıda personel alacak! Temizlik görevlisi, şoför, güvenlik görevlisi...

Sağlık Bakanlığına bağlı faaliyet yürüten Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyururken, personel alımı kadro ve kontenjan bilgisi belli oldu. İşte konuya ilişkin merak edilenler...

Yaşlılar için yeni uygulamalar kapıda! Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, hazırladığı taslak raporda, yaşlıların ihtiyacı ile ilgili tespit ve öneriler paylaşıldı.Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması geldi.

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Borulday tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası ve Türk Telekom el ele verdi! Bu fırsat kaçmaz!

Ziraat Bankası ve Türk Telekom kampanyası çok konuşulacak. Ziraat Bankası otomatik ödeme talimatı kampanyası başlattı. İşte detaylar!

Madencilik ve tünelcilik fuarı istanbul Haberi

Madencilik ve tünelcilik fuarı istanbul

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey)  ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.


Alanında önce ulusal ve uluslararası firmaların ve bireysel girişimcilerin katılımıyla gerçekleşen her iki fuarda sektörle ilgili son teknolojiye sahip ürünler yer aldı.


Tünelcilik Derneği ile Türkiye Madenciler Derneği tarafından organize edilen fuarlara, Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa ülkelerinden de ziyaretçi bekleniyor.


Türkiye'de son dönemde yaşanan maden kazaları sonrası güvenliğine daha fazla önem atfedilen madenciliğe ilişkin düzenlenen Mining Expo Turkey'de madenler, maden çıkarma, işleme, işletme, iş ve işletme güvenliği konularındaki firmalar ürünlerini sergiliyor.


Bu fuarda özel bir firmanın ürettiği ve madencilerin taşıdığı lambaların içene yerleştirilen sensörler sayesinde onların yerinin çok rahat bir şekilde tespit edilebildiği sistem dikkati çekiyor.


Ayrıca...